- 1 Ekim 2014
- 26
- 5
- 8
- 38
- Konu Sahibi annegunlugu
-
teşekürler canım bilgilerin için. tahlilleri bu ay hazırlıyorum inşallah farklı bi sorun çıkmaz da raporu alabilirim. ben hipo hipo hastasıyım yani hormonlarım çalışmıyor benim ilaçlar yüksek dozda olacakmış sanırım o yüzden biraz pahalı olacak ama 410 tl çok iyiymiş sonrası için bi ücret ödemiyoruz sanırım değil mi?Merhaba,
Raporun cikmasi butun istenilen tahlillerin hazirsa bir ayi bulmuyor?
Ilaclarin fiyatida kisiye gore degisiyor sorununa bagli birazda, ama yumurta toplama oncesi 410 tl aliyorlar okdr.
canım ben tüp bebek bölümünden randevu aldım elimde hsg filmim vardı tüpler tıkalı çıktı onu gösterdim ordan bi kağıt verdiler yapacağımız tahliller yazıyor zaten smear ve kültür testi istiyorlar bide adetin 2-5 günleri arası gidip kan ve ultrason istiyorlar. erkektende spermiyogram testi istiyorlar. farklı bi test varmıydı hatırlamıyorum. bu arada benim hsg filmim olduğu için tekrar çektirmene gerek yok dedi doktor yeni çektirmiştim ama sanırım senden isterler çünkü tahliller 6 ay geçerliymiş hastanede öyle bi yazı okumuştum.Merhaba cnm bende zeynep Kamile gitmeyi düşünüyorum nasıl başvuru yaptiniz ne gibi testler istediler yazarmisin... birde ben iki sene önce orda rahim filmi cektirmistim yenisini isterlermi o geçerli olurmu ??
Yok canim extra bir ucret cikmiyir yalniz yumurta toplamadan sonrasi icin bi kac ilac var oda inan 30 tl gecmiyor.teşekürler canım bilgilerin için. tahlilleri bu ay hazırlıyorum inşallah farklı bi sorun çıkmaz da raporu alabilirim. ben hipo hipo hastasıyım yani hormonlarım çalışmıyor benim ilaçlar yüksek dozda olacakmış sanırım o yüzden biraz pahalı olacak ama 410 tl çok iyiymiş sonrası için bi ücret ödemiyoruz sanırım değil mi?
Cnm bugün hamile olduğumu öğrendim darısı başına inşcanım ben tüp bebek bölümünden randevu aldım elimde hsg filmim vardı tüpler tıkalı çıktı onu gösterdim ordan bi kağıt verdiler yapacağımız tahliller yazıyor zaten smear ve kültür testi istiyorlar bide adetin 2-5 günleri arası gidip kan ve ultrason istiyorlar. erkektende spermiyogram testi istiyorlar. farklı bi test varmıydı hatırlamıyorum. bu arada benim hsg filmim olduğu için tekrar çektirmene gerek yok dedi doktor yeni çektirmiştim ama sanırım senden isterler çünkü tahliller 6 ay geçerliymiş hastanede öyle bi yazı okumuştum.
cok sevındım adına peki yaptıgın ve önerebilecegın birsey varmı bize?nasıl kaldınCnm bugün hamile olduğumu öğrendim darısı başına inş
Kendiliğinden oldu cnm bişey yapmadim.. cok denedik sadece bazen hergün bazen bigün araylacok sevındım adına peki yaptıgın ve önerebilecegın birsey varmı bize?nasıl kaldın
amin canım çooook sevindim :) allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşCnm bugün hamile olduğumu öğrendim darısı başına inş
Amin bitanem seninde hayırlı haberlerini alırım inşallahamin canım çooook sevindim :) allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inş
İnşallah cnm.artık bazılarının inadına 4 cocuk ypcmKendiliğinden oldu cnm bişey yapmadim.. cok denedik sadece bazen hergün bazen bigün araylakandilde eşimle namaz kilip dua ettik Rabbimden istedik bol bol dua et cnm Allah en yakın zamanda sanada ve bütün bekleyenlerede nasip etsin inşallah
Tüb bebek tedavısı ıcın aşılama şartmı aşılama olmadan tup bebek munkub degılmı ve toplam ne kadar ücret ödememiz gerek biliyomusunben yeni aldım raporumu.ilaçlarımı 2 gün önce aldım.benim herşeyim hazır olmasına rağmen 1,5 2 ay civarını buldu..ilaçlarım 630 tl tuttu.7 tane gonal 7 paket başka ipne ve bir çatlatma iğnesi.allah yardımıcn olsun.sormak istediğin bişi olursa cevaplarım
tüp bebek için iki iğneli aşılama olma şartı var.eşinde ileri derecede bir problem varsa direk tüp bebeğe yönlendiriyorlar.toplamda 630 ilaçlar 410 da hastaneye veriyosun 1040 gibi bi rakama tekabül ediyor yani.İnşallah cnm.artık bazılarının inadına 4 cocuk ypcm
Tüb bebek tedavısı ıcın aşılama şartmı aşılama olmadan tup bebek munkub degılmı ve toplam ne kadar ücret ödememiz gerek biliyomusun
Zaten o birileri yokmu herşeye fikirleri var muhalefet gibiler gıcık oluyorum böyle tiplere Allah onlarin cenelerini kapatmayı nasip etsin kuzum boy boy bebislerin olsunİnşallah cnm.artık bazılarının inadına 4 cocuk ypcm
Tüb bebek tedavısı ıcın aşılama şartmı aşılama olmadan tup bebek munkub degılmı ve toplam ne kadar ücret ödememiz gerek biliyomusun
Merhaba bi sorum olacak, saglik raporunuz ciktiktan nekadar sonra ilaçları verdiler.benimde haftaya çıkıyor da tüp ten randevu alın dediler acaba ilaçlara gelmiş midir sira? Cok bunaldim da..ben yeni aldım raporumu.ilaçlarımı 2 gün önce aldım.benim herşeyim hazır olmasına rağmen 1,5 2 ay civarını buldu..ilaçlarım 630 tl tuttu.7 tane gonal 7 paket başka ipne ve bir çatlatma iğnesi.allah yardımıcn olsun.sormak istediğin bişi olursa cevaplarım
sağlık raporunun çıktığı gün alabiliyorsunuz.yani ikinci rapor çıktıktan sonra alıyorsunuz o gün.Merhaba bi sorum olacak, saglik raporunuz ciktiktan nekadar sonra ilaçları verdiler.benimde haftaya çıkıyor da tüp ten randevu alın dediler acaba ilaçlara gelmiş midir sira? Cok bunaldim da..
mrhba arkadaslar uzun zmn olmus ama sonuçlarınız ne bende zeynep kamile gitmeyi düşünüyorum basarı oranı hakkında bi fikrinizi almak istedim ben daha once 2 tüpbebek denemesi yaptım biri özelde diğeri semiha sakirde fakat ikiside negatif oldu birde zeynep kamili düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim[/
benim sonuç negatif oldu canım ilk denememdi. zeynep kamilin başarı oranlarını tam bilemiyorum ama birlikte tüp bebek yaptırdığım insanların hepsinin sonuç negatiftitabi bu iş Allahın taktrine kalmış hiç birimize nasip değilmiş. Ama şöyle bir şey var bir daha orda yaptırmayı düşünmüyorum. çok fazla kalabalık olduğu için ilgi alaka yok ben kendimi ikinci sınıf insan muamelesi yapılıyor gibi hissettim.(gerçi orda çalışanlarda haklı herkesle ilgilenemiyorlar kalabalıktan dolayı).bir yatakta üç kişi yatmaya hazır ol mesela :)) seninde maddi durumun varsa başka bir yerde yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?