Tüp Bebek Merkezleri zeynep kamil de tüp bebek yaptıranlar yardımcı olur musunuz?

annegunlugu

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014
26
5
8
38
merhaba
ben zeynep kamilde tüp bebek için başvurdum şu an testleri yaptırıyoruz benim sorum bu testler bittikten sonra rapor çıkması ne kadar sürüyor hemen çıkar mı ? bide ne kadar ücret öderim iğneler falan ? ben çok sabırsızlanıyorum bir an önce olsun istiyorum inşallah rabbim yavrumla kavuşmamız için çok bekletmez bizi :)

Merhaba,

Raporun cikmasi butun istenilen tahlillerin hazirsa bir ayi bulmuyor?
Ilaclarin fiyatida kisiye gore degisiyor sorununa bagli birazda, ama yumurta toplama oncesi 410 tl aliyorlar okdr.

Merhaba cnm bende zeynep Kamile gitmeyi düşünüyorum nasıl başvuru yaptiniz ne gibi testler istediler yazarmisin... birde ben iki sene önce orda rahim filmi cektirmistim yenisini isterlermi o geçerli olurmu ??

Merhaba,

Raporun cikmasi butun istenilen tahlillerin hazirsa bir ayi bulmuyor?
Ilaclarin fiyatida kisiye gore degisiyor sorununa bagli birazda, ama yumurta toplama oncesi 410 tl aliyorlar okdr.
teşekürler canım bilgilerin için. tahlilleri bu ay hazırlıyorum inşallah farklı bi sorun çıkmaz da raporu alabilirim. ben hipo hipo hastasıyım yani hormonlarım çalışmıyor benim ilaçlar yüksek dozda olacakmış sanırım o yüzden biraz pahalı olacak ama 410 tl çok iyiymiş sonrası için bi ücret ödemiyoruz sanırım değil mi?

Merhaba cnm bende zeynep Kamile gitmeyi düşünüyorum nasıl başvuru yaptiniz ne gibi testler istediler yazarmisin... birde ben iki sene önce orda rahim filmi cektirmistim yenisini isterlermi o geçerli olurmu ??
canım ben tüp bebek bölümünden randevu aldım elimde hsg filmim vardı tüpler tıkalı çıktı onu gösterdim ordan bi kağıt verdiler yapacağımız tahliller yazıyor zaten smear ve kültür testi istiyorlar bide adetin 2-5 günleri arası gidip kan ve ultrason istiyorlar. erkektende spermiyogram testi istiyorlar. farklı bi test varmıydı hatırlamıyorum. bu arada benim hsg filmim olduğu için tekrar çektirmene gerek yok dedi doktor yeni çektirmiştim ama sanırım senden isterler çünkü tahliller 6 ay geçerliymiş hastanede öyle bi yazı okumuştum.

Yok canim extra bir ucret cikmiyir yalniz yumurta toplamadan sonrasi icin bi kac ilac var oda inan 30 tl gecmiyor.
Orda anlatildigina gore 600 ile 1200 lira arasi ilaclar tutuyormus kisiye gore degisiyor ben bin liraya yakin odedim, yani konusulanin yalancisiyim cnm.

Cnm bugün hamile olduğumu öğrendim darısı başına inş

cok sevındım adına peki yaptıgın ve önerebilecegın birsey varmı bize?nasıl kaldın
Kendiliğinden oldu cnm bişey yapmadim.. cok denedik sadece bazen hergün bazen bigün arayla kandilde eşimle namaz kilip dua ettik Rabbimden istedik bol bol dua et cnm Allah en yakın zamanda sanada ve bütün bekleyenlerede nasip etsin inşallah

ben yeni aldım raporumu.ilaçlarımı 2 gün önce aldım.benim herşeyim hazır olmasına rağmen 1,5 2 ay civarını buldu..ilaçlarım 630 tl tuttu.7 tane gonal 7 paket başka ipne ve bir çatlatma iğnesi.allah yardımıcn olsun.sormak istediğin bişi olursa cevaplarım

İnşallah cnm.artık bazılarının inadına 4 cocuk ypcm
Tüb bebek tedavısı ıcın aşılama şartmı aşılama olmadan tup bebek munkub degılmı ve toplam ne kadar ücret ödememiz gerek biliyomusun

Tüb bebek tedavısı ıcın aşılama şartmı aşılama olmadan tup bebek munkub degılmı ve toplam ne kadar ücret ödememiz gerek biliyomusun
tüp bebek için iki iğneli aşılama olma şartı var.eşinde ileri derecede bir problem varsa direk tüp bebeğe yönlendiriyorlar.toplamda 630 ilaçlar 410 da hastaneye veriyosun 1040 gibi bi rakama tekabül ediyor yani.

Zaten o birileri yokmu herşeye fikirleri var muhalefet gibiler gıcık oluyorum böyle tiplere Allah onlarin cenelerini kapatmayı nasip etsin kuzum boy boy bebislerin olsun

Merhaba bi sorum olacak, saglik raporunuz ciktiktan nekadar sonra ilaçları verdiler.benimde haftaya çıkıyor da tüp ten randevu alın dediler acaba ilaçlara gelmiş midir sira? Cok bunaldim da..

Merhaba bi sorum olacak, saglik raporunuz ciktiktan nekadar sonra ilaçları verdiler.benimde haftaya çıkıyor da tüp ten randevu alın dediler acaba ilaçlara gelmiş midir sira? Cok bunaldim da..
sağlık raporunun çıktığı gün alabiliyorsunuz.yani ikinci rapor çıktıktan sonra alıyorsunuz o gün.

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Heyet onayi 24 ocağa cikacak.randevu aldım. 30 ocak adet gunum acaba yetisir miyim ki ilaçlar adet günü başlanıyor sanırım.

mrhba arkadaslar uzun zmn olmus ama sonuçlarınız ne bende zeynep kamile gitmeyi düşünüyorum basarı oranı hakkında bi fikrinizi almak istedim ben daha once 2 tüpbebek denemesi yaptım biri özelde diğeri semiha sakirde fakat ikiside negatif oldu birde zeynep kamili düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…