Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Zeynep Ceylin'im Fotoları

ALLAH nazardan saklasın maşallah çok tatlı bir bebek .kış bebesi olması ne güzel tulum bebeğe çok yakışıyor çünkü

ay kuzum yesinler onu annesi ne kadarda süslüüüü maşallah sübhanallah allahım nazarlardan korusunnnnn allah sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin güzel ii insanlarla karşılaştırsın ii yazılar yazsın yarabbim öp yerimizeeeeeee güzel gözle kızımızıı

saol canım inşallah sende saglıkla sıhatle kavuşursun kızına biz parkyatagı oturma odası için aldık portatif heryere taşınıyo özellikle yazın balkona çıkarırım içinde oynar diye aldım ben memnunum tavsiye ederim

maşşalah allah bağışlasın çok tatlı bebeğin var allah acısını göstermesin

canım ne güzel dileklerde bulunmuşsun amin inşallah
allah senide göz açıp kapıyıncaya kadar yavruna kavuştursun inşallah

amin canım hayırlısıylan inşallah bütün isteyenlerle birlikte kucaklayalım bebişlerimizi:Saruboceq:
benimde canım bebiş için ayrı odam yok şimdilik bende yatak odasına koyacagım oyüzdende kocaman hantal mobilya istemiyorumm
tavsiyen içinde sagoll

Allah analı babalı büyütsün işallah
çok tatlı bi meleğin var yerim onu ben maşallah
Allah ım nazarlardan korusun.
çok şekermiş benimde kızım olacak bakayım birazcık belki benzer

Karı-koca agzımızın suyu aka aka baktık fotograflarınıza.. Allahım nazarlardan saklasın, kem gözlerden korusun, annesi size bagıslasın evladınızı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…