41. kere maşşallahne güzel ne tatlı annesi böyle allah nazarlardan korusun inşallah :Saruboceq:
amin canım senide allah kurtarsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
41. kere maşşallahne güzel ne tatlı annesi böyle allah nazarlardan korusun inşallah :Saruboceq:
:uhm:ayyyyyyy Allah nazardan saklasn inşallah
maşallah diye diye baktım resimlere:asigim:
nasip olursa bizimde kızımız olacak :Saruboceq:
arkadaşım dikkatimi çekti parkyatak kullanıyorsun sanırıma.s
bende düşünüyorum daha almadım rahatmı memnunmusunn
ayyyyyyy Allah nazardan saklasn inşallah
maşallah diye diye baktım resimlere
nasip olursa bizimde kızımız olacak
arkadaşım dikkatimi çekti parkyatak kullanıyorsun sanırım
bende düşünüyorum daha almadım rahatmı memnunmusunn
oy oy aman nazar olur annesı hem oğlusum aşık olmus prensesının gözlerine:asigim:
tekme attı az önce öle söledikaydirigubbakcemile3
maşşalah allah bağışlasın çok tatlı bebeğin var allah acısını göstermesin
senin ogluşunda hızlı çıktı annesi ama acele etsin kızımın gözlerine vurulanlar çok:1rolleyes:
aynen söle dedı oğlusumkaydirigubbakcemile3
biz karadenizliyiz rizeliyiz kolay kolay baskasına yar etmeyizsengözlerimebaksanab:1rolleyes:
ay kuzum yesinler onu annesi ne kadarda süslüüüü maşallah sübhanallah allahım nazarlardan korusunnnnn allah sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin güzel ii insanlarla karşılaştırsın ii yazılar yazsın yarabbim öp yerimizeeeeeee güzel gözle kızımızıı![]()
![]()
![]()
![]()
saol canım inşallah sende saglıkla sıhatle kavuşursun kızına biz parkyatagı oturma odası için aldık portatif heryere taşınıyo özellikle yazın balkona çıkarırım içinde oynar diye aldım ben memnunum tavsiye ederim