• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık zeyd ismi nasil sizce

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

My pure love

Canimdan öte bir can ❤
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
508
883
103
selam bayanlar benim bir oğlum var adı seyit ikinciye hamileyim inşallah bir oğlum daha olucak adını zeyd düşünüyorumda seyit ve zeyd isimleri söyleyiş olarak birbirine cok yakin acaba ilerde sorun olur mu yada seyite uygun başka isim öneriniz varmı? :KK56::KK64:

• Beğen
Reactions: Z P
Zeyd çok zor söylenir ayrıca çoğu yerde t ile yazılır. seyite uyumlu olsun isterseniz seyfi sefa suat bunlar geldi aklıma ama ben yerinizde olsam ikisinin ismini benzer yapmazdım. siz annesiniz ayırt edersiniz ama tüm sülaleniz ömürlerinin sonuna kadar ikisinin ismini karıştıracaklar.

selam bayanlar benim bir oğlum var adı seyit ikinciye hamileyim inşallah bir oğlum daha olucak adını zeyd düşünüyorumda seyit ve zeyd isimleri söyleyiş olarak birbirine cok yakin acaba ilerde sorun olur mu yada seyite uygun başka isim öneriniz varmı? :KK56::KK64:
Ben cok begendim bence gayet guzel ve uyumlu

Türkçeyi de geçtim tamam, Arapça kökenli yüzlerce güzel isim varken neden bu isim? Anlamı eh işte, fonetiği çok kötü. Mustafa koyun mesela, mis gibi isim. Kardeş isimleri arasında kafiye olması şart mı, şiir mi bu?

Hem Cok zor bir isim söylenmesi hemde kulağa hoş bir anlami var gibi gelmiyor bence, çocuğunuz bile zorlanabilir ismini telaffuz ederken.
Semih
Selim
Serkan
Sertaç
Sinan vb.
Bircok isim var alternatifleri değerlendirin derim. 😊
Sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.

Back
X