• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zevkli bayanlar yardiminiza ihtiyacim var (resimli)---acil

sensizolmazkiii

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
37
0
16
Ankara
Arkadaslar biz bugun mobilyalara baktik ve cumartesi gunu ise kesin netlestirip alacagiz...Sizden biraz yardim istiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim...Bi kac mobilya arasinda kaldik acikcasi fazla bakmayada zamanimiz olmadi ama cumartesi alinmasi gerekiyor ve biz bu modeller arasinda kaldik yardimci olursaniz cok sevinirim

Sizce hangini alalim ? renk kesin olarak pudra pembesi tonlarinda olacak sizce bu asagidaki mobilyalardan hangisini pudra pembesi yaptirirsak guzel olur ? Acil yardimci olursaniz sevinirim cumartesi gunune kadar yani 1 gun dusunme hakkim var lutfen yardim...Bir de soyle birsey var yemek odalari ve koltuklarda begenmedigim bisy olursa ornegin yemek odasinin konsolunu begenmedim onu farkli sekilde uretim yapabiliyorlar

(RESIMLERIN UZERINE TIKLARSANIZ DAHA AYRINTILI GOREBILIRSINIZ !!!!!)

NOT---Ilk koltugu tercih edersek yastiklari cogaltabiliyoruz...Zatende oyle daha hos olur

Ve son olarak ekledigim pembe koltuk ise bu sayfadan bi arkadasa ait (hakkini helal etsin resmi ornek olarak aldim)

Koltuk rengim pudra pembesi olarak yapilacak :)

Koltuklar bu sekilde

$20130221_132034.jpg $20130221_132055.jpg $20130221_164514.jpg Eki Görüntüle 639111

Yemek odalari ise bu sekilde...Ayrica sececegim koltukla uyumlu olmasini istiyorum :)

Eki Görüntüle 639107 Eki Görüntüle 639106 $20130221_132051.jpg $20130221_132002.jpg

$537019_420067918077996_1303632018_n.jpg Eki Görüntüle 639097 Eki Görüntüle 639096 $urunler.jpg

Bu ise nisanlimin cok begendigi koltuk takimi ve yemek odasi ikisini takim olarak dusundu ve begendi (pudranin cok yakisacagini ve ayriyetten yastik eklersek daha guzel olacagini dusunuyor)

$20130221_132051.jpg $20130221_132034.jpg

Sunlarda benim en begendigim koltuk takimi ve yemek odasi takimi (pudra rengi yapildiginda cok tatli olacagini dusunuyorum ama yinede kararsiz kaldim :) Yemek odasinida cok begendim sadece vitrini haric...Ama kendileri imalatci olduklari icin vitrini begenmessem degisik bisey yapabilceklerini soylediler...Vitrin olarakta en son ekledigim takimin vitrini begendim yani nisanlimin begendigi takimin vitrini ama o oval sekli olmassa ve diger takima uygun olacak sekilde yapilirsa

$20130221_132055.jpg $20130221_132002.jpg $20130221_132051.jpg

en alttaki pembe koltuk takimini yanlislikla bi daha eklemisim :)

Eklentiler

• $e  (4).jpg
    $e (4).jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 142
Son düzenleme:
Ben bunları beyendim,
İlk resimdeki koltuklar,
ikinci resimdeki dolabı ve üstündeki ayna cok ilginç, masasıda fena değil:))
Üçüncü resimde ise sandalyelerini beyendim,
dördüncü resimi unut, çünkü onu silemedim

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    95,3 KB · Görüntüleme: 120
  • $image.jpg
    $image.jpg
    172,2 KB · Görüntüleme: 128
  • $image.jpg
    $image.jpg
    96,3 KB · Görüntüleme: 127
  • $image.jpg
    $image.jpg
    151 KB · Görüntüleme: 112
bence senin beğendin koltuk takımı ve yemek odaları içindede ilk resim aynası oymalı olan gayet güzel bi kombin olur ama herkes puda pembesi yapıyor artık herkesin evi aynı bence koltukların rengi kalsın gri gayet güzel perde aksesuar ve halı seçimlerini pudra yapıp farklılık yaratabilirsin şimdiden hayırlı olsun

ben fazla klasik modelleri sevmem ama yinede senin beğendiğin koltuk takımı ile yastıklar ve pudra renginin güzel olacağını düşünüyorum yemek odasındada altta koyduğun 6. resimi beğendim canım :80:

Canım bende 2. seçenekteki koltukları beğendim ve vizyon olursa çok güzel ve farklı olur. yemek odası içinde 8 takım yanlız aynası 1.takımın aynası olmalı birde mobilya renklerini kırık beyaz yaptırırsan süper olur.koltuklardaki mobilya yerlerini de unutma derim .bu benim fikrim, kendim yeni ev döşedim her gören çok beğeniyor :1:

Son düzenleme:
Canım bende senin beğendiğin koltukları beğendim pudra pembesiyle kaplandığında süper olucaktr yemek odasına gelincede 5.nci eklediğin oymalı yemek odasını beğendim ikisi bence harika olucaktır..Şimdiden mutluluklar diliyorum....

bence kahve koltuk takımı ve yemek odasında 6. ve 8. yemek odaları çok şık ama ben aynı tonları tercih etmezdim koltuk ve sandalye renkleri aynı olmamalı açık ve koyu olmalı mesela koltuklar koyu sandalyeler açık olmalı güle güle iyi günlerde kullan

Back