- Konu Sahibi adapolat66
-
Eki Görüntüle 379773 Eki Görüntüle 379774 Eki Görüntüle 379775 Eki Görüntüle 379776 Eki Görüntüle 379777 Eki Görüntüle 379778 Böyle birşeyler olabilir. Tabi bunlar benim fikrim :)
Halılar Royal ve merinosun.
Arkadaşlar ben bu yemek odası takımını + yatak odası takımını + köşe takımını aldım...Şimdi geldi işin zor kısmına perde + halı seçimim nasıl olmalı ??? Nasıl perde ve halı tercih etmeliyim...Model + Renk olarak nasıl bır kombin oluşturmalıyım ? Koltuk takımı olarak avangarde mi yoksa spor mu olur ? yoksa her ikiside olabilir mi ? Yeni gelin olacağım için tecrübesizim yardımlarınızı bekliyorumKısacası evimi dizmeme yardımcı olursanız sevinirim...(Resimli paylaşımda bulunanlar olursa fikir için çok memnun olurum)
Eki Görüntüle 379585 Eki Görüntüle 379587
yanlız yemek odamın sandalyeleri bu renk değil deri beyaz...Eki Görüntüle 379586
Arkadaşlar ben bu yemek odası takımını + yatak odası takımını + köşe takımını aldım...Şimdi geldi işin zor kısmına perde + halı seçimim nasıl olmalı ??? Nasıl perde ve halı tercih etmeliyim...Model + Renk olarak nasıl bır kombin oluşturmalıyım ? Koltuk takımı olarak avangarde mi yoksa spor mu olur ? yoksa her ikiside olabilir mi ? Yeni gelin olacağım için tecrübesizim yardımlarınızı bekliyorumKısacası evimi dizmeme yardımcı olursanız sevinirim...(Resimli paylaşımda bulunanlar olursa fikir için çok memnun olurum)
yanlız yemek odamın sandalyeleri bu renk değil deri beyaz...Eki Görüntüle 379586
bnce bu renk bi koltuk takımı hoş olur tarzı da bu şekilde olmalı spor uymaz asla bence..
olabilir perdelerini de misal pudra koltuk seçersen fransız zarif bi tül perdeye yine pembenin daha koyu bi tonundan kanat seçerek soft bi salon dekorasyonu oluştırabilirsin mesela..
yatak odasında da ne istediğine karar ver önce mesela iddalı renkli bi yatak odası mı daha romantik huzur verici ferah bi yatak odasımı bence eğer iddalı bi oda dersen mor fuşya siyah kırmızı gibi renklerde örtü ve halılar ,romantik huzur veren bi oda dersen de yine pudra ve pembenin tonlarından oluşan bi dekorasyon olabilir bana sorarsan ben yatak odasında dinlendirici ve soft renkleri severim bembeyaz bi yatak odasına pembe tonlarda bi örtü ve
şu tarz bi halıyla hoş bi ortam yaratırdım...
eşyaların çok hoş:))) konu ile alakası olmayacak ama köşe takımını nereden aldın?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?