Zevkli arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var (resimli) !!!

adapolat66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
119
0
46
Ankara
Arkadaşlar ben bu yemek odası takımını + yatak odası takımını + köşe takımını aldım...Şimdi geldi işin zor kısmına perde + halı seçimim nasıl olmalı ??? Nasıl perde ve halı tercih etmeliyim...Model + Renk olarak nasıl bır kombin oluşturmalıyım ? Koltuk takımı olarak avangarde mi yoksa spor mu olur ? yoksa her ikiside olabilir mi ? Yeni gelin olacağım için tecrübesizim yardımlarınızı bekliyorum Kısacası evimi dizmeme yardımcı olursanız sevinirim...(Resimli paylaşımda bulunanlar olursa fikir için çok memnun olurum)

yanlız yemek odamın sandalyeleri bu renk değil deri beyaz...

merhaba

yatak odan için kül rengi parlak bir halı ve aynı şekilde stor perde öneririm...

halıyı bir yerde gördüm ama hatırlayamıyorum... biraz bakınayım.. belki internette bulurum :)

canim gule gule kullan ilk basta..

kose takiminin rengi cok iddiali benim kullanabilecegim cesaret edebilecegim bi renk degil ama herkesin zevki farkli.. bu kadar cesur olduktan sonra bence bu kirmzi koseye siyah beyaz zebra iyi gider.. ben asla kullanamam ama ne bileyim baska ne koysan sondurur sanki bu havasini.. madem oldu tam olsun.

yemek odan avangarde tarzi yansitiyor, koltuk tk olarak modern bir takim cok sirittirir yemek odani.. cok hos kapitoneli avangarde takimlar var ben kapitone hastasiyim kesinlikle tavsiye ederim cok sik havali agir ve gosterisli duruyor

yatak odan icinse hali tercihini kessinlikle shaggylerden kullanma bence.. gumus olabilir hafif piriltili.. koyu renk secme bence enerjini emer.. ya da gul kurusu hafif piriltili bi hali dusunebilirsin

Bu koltuğa anca bu kadar az kırmızı olan bir halı olmalı. Halı merinosun.

Eklentiler

• $halı.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 374
yatak odan için gri ve siyah simli ip perde kullanabilirsin yada japon perde de olabilir halısı da yine siyahlı grili beyazlı olabilir

salon için avangard mobilyalardan al canım perdesi kruvuze olabilir

oturma odan içinse köşemin yastıkların rengini değiştir perdesini stor yaptırma sürekli kullanacağın için pencereyi açmak gerekir zor olur kanatlı spor olan modellerden tercih et

bu iki mesajda olabileceklerin en iyileri verilmiş bence arkadaş sağolsun uğraşmış zevkliymiş de :)) mor koltuk takımı model sabit olamk üzere farklı renklerle de olabilir, pudra, uçuk pembe,uçuk mavi, lila,gri gibi tonlarda da kullanılabilinir.

Son düzenleme:

eşyaların çok hoş:))) konu ile alakası olmayacak ama köşe takımını nereden aldın?:26:

koltuk takımı olarak spor kesinlikle olmaz düşüncesindeyim çnkü yemek odası avangard. yine pudra pembe ya da açık vizon rengi tonlarında parlak süet kumaşlı avangard bir koltuk takımı tercih edebilirsin yemek odası beyaz koltuk takımı da açık renk olursa eğer aksesuarlarla renklendirirsin ortamı.şunlar gibi mesela;

yatakodasında da gümüş beyaz ve füme tonlarının olduğu karışık desenli bir halı tercih edebilirsin ve gri rengin yanında turkuaz objelerle yatak odanı kombinleyebilirsin.

ama senın yerınde olsam bu kdr güzel bir yatak odası takımına kırmızı karıştırmazdım . kırmızı siyah beyaz kombini göre göre bıktık usandık artk her evde aynı 3 lü renk kombini.

köşe takımına gelince kırmızının en patlak tonunun tercih etmişsin sna tavsiyem dha artk perdedeve halıda fzla kırmızıya gitme kırk beyaz gbi renkler kullan halı da kırmızı ck ck az olsn.

bnce bu renk bi koltuk takımı hoş olur tarzı da bu şekilde olmalı spor uymaz asla bence..

olabilir perdelerini de misal pudra koltuk seçersen fransız zarif bi tül perdeye yine pembenin daha koyu bi tonundan kanat seçerek soft bi salon dekorasyonu oluştırabilirsin mesela..
yatak odasında da ne istediğine karar ver önce mesela iddalı renkli bi yatak odası mı daha romantik huzur verici ferah bi yatak odasımı bence eğer iddalı bi oda dersen mor fuşya siyah kırmızı gibi renklerde örtü ve halılar ,romantik huzur veren bi oda dersen de yine pudra ve pembenin tonlarından oluşan bi dekorasyon olabilir bana sorarsan ben yatak odasında dinlendirici ve soft renkleri severim bembeyaz bi yatak odasına pembe tonlarda bi örtü ve

şu tarz bi halıyla hoş bi ortam yaratırdım...

Son düzenleme:
kırmızı köşe takımı harikaymış gözüm kaldı :)

en son koyduğunuz halı hangi marka

eşyaların çok hoş:))) konu ile alakası olmayacak ama köşe takımını nereden aldın?:26:

Saol canım cok tesekkürler ben Ankara'dan rasgele markasız bi yerden aldım ama sadece sorduğun koltuğu diğerleri farklı yerden yani :) Bu arada eğer arıyorsan modalife ve yataş'ta da aynıları varmış arkadaşlarım söylemişti

canlarım hepiniz çok saolun fikirleriniz için...Harika fikirler vermişssiniz bana hepsinide çok beğendim Elleriniz dert görmesin

bence stilin disina cikma, arkadaslar cok güzel öneriler vermis, avangard tarzinda kalmalisin yoksa evin cok karmasik ve parca parca görünür...
takimlarin cok hos, istedigin her rengi kullanabilirsin,ama pastel olduklari sürece
avangard tarzina cok doymus renkler yakismiyor... pastel olmak zorunda

yatak odası bide yemek odası takımını çok beğendim canım nerden ve ne kadara aldığını öğrenebilir miyim....

vay süper modeller. ben çok beğendim. aman koltuk takımlarını alakasız model alıp da yemek odasıyla bütünlüğünü bozma derim. avangard klasik yüksek ayaklı berjerleri kibar zarif bi koltuk takımı olmalı. renkleri de çok naif olamlı kendileri gibi. somon,pudra,vizon,krem,gül kurusu çok açık. halında tabi ona göre olmalı. ama uzun tüylülerden yakışmaz. perden ise fransız danteli diyolar ondan olabilir dökümlü duran uçuş uçuş olan.
köşe takımın modeli güzel. kırmızı iddialı . eğer bu renk ise tercih odada başka kırmızı fazla kullanma derim. halın uzun tüylülerden olabilir.yatak odana da sade bi halı al derim. tekrenk yada kendinden desenli sade bişeyler olabilir.güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…