zevkinizi benimle paylaşır mısınız?

yoncagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
422
140
123
İstanbul
Kızlar hala düğün için aldıracağım seti araştırma aşamasındayım. Beyaz altın mı, zümrüt veya safir set mi. Çok kararsız kaldım. Siz de beğendiğiniz beyaz altın setlerini (sarı da olur ) resimlerini paylaşır mısınız. Ya da internetten de bulup olur. Gelinlikle her şey takılmıyor. Düğün sonrası özel günlerde de takabileyim diyorum, kimisi de nasılsa bozduracaksın para edecek bir şey aldır diyor. Ben bozdurma taraftarı değilim. Kafam çok karışık.

Son düzenleme:
"Nasılsa bozduracaksın" olur mu canım, onlar evlilik hatırası, hiç bozdurulur mu? Allah muhtaç etmesin...

Ben hediyelik altın türünde olanlar için (bilezik gibi) işçiliksiz, düz olanlardan alınmasını söyledim ki takmayacağım şey için boşa para verilmesin. Diğerleri için asla öyle düşünmedim.

Ben beğendiğim tarzın birkaç örneğini bulup ekledim canım. Ben sade ve şık olmayı severim her zaman. O yüzden değerli taştan, küçük, zarif takılar hoşuma gidiyor. Düğünden sonra da kullanılabiliyor hem :)) Kendi setimin fotoğrafını koyamadım çünkü henüz bende değil.

canım bende aynı fikirdeyim seninle ama bu zümrüt safir setler gelinlikte çok mu hafif durur acaba diye tereddüt ettim. Nişanlım da beyaz altın set alalım dedi, sarı sevmeyince ben. Teşekkür ederim paylaşımın için. Benim zevkime çok uygun zaten.

kesinlikle beyaz altın canım.gelinliğe en güzel uyan şey bence beyaz altın.

bende bozdurmayı düşünmüyorum canım o yüzden severek kullanacağım bişey olsun istedim bunu beğendim :) fikir olsun diye yolladım

hatta fikir vereyim size.gerçi fiyatları ne kadar bilemiyorum ama böyle tarz birşeyler olursa çok güzel olur.

hatta fikir vereyim size.gerçi fiyatları ne kadar bilemiyorum ama böyle tarz birşeyler olursa çok güzel olur.

canım gönderdiğin modeller çok güzel. Bunlar beyaz altınsa sorun yok ama pırlantaysa çok pahalı oluyorlar. 15 bin tl ve üstü, bu da bütçemizi aşıyor ama beyaz altın güzel gibi.

Hımm... Valla biraz zevk meselesi. Bana diğer takı setleri çok abartılı geliyor, bunlardan başka bir şey taktığımı düşünemiyorum :)) Yani gelinlik zaten çok özel ve iddialı bir kıyafet. Genelde de taşlı, işlemeli, dantelli vs oluyor. E başında zaten genelde uzunca bir duvak oluyor, saçını özenle yaptırıyorsun, makyaj desen öyle... Elinde süslü bir buket oluyor, zaten alyansın, tek taşın da var. Tüm bunlar ne kadar sade de olsa yine de fazla takıyı kaldırmıyor bana göre.

Setlerin pırlantalı olanları da var olmayanları da var. Pırlantasız olanları tercih edersen fiyatı oldukça uygun olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…