Zevkime hayran kalacaksınız :)/SATILMIŞTIR.

çok doğru söylüosun canımcım ama ben bu aralar sadece takas yapabilirim..
daha öncesinde söz verdiğim arkadaşlar kargoları yolladılar
onun haricinde çok açıldım bu ay kısmet artık ozaman napalım

Çok begendiysen eger kendine firsat tanımalisin son kez :) son alışverişin olur. Bundan sonra daha da yapmazsn. Yada takas yaparsn deyiminle

Çok begendiysen eger kendine firsat tanımalisin son kez :) son alışverişin olur. Bundan sonra daha da yapmazsn. Yada takas yaparsn deyiminle

canım bak hepsi senin bedenin siyah byeazında detaylı fotosunu koydum

Eklentiler

• $Resim 073.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 57
  • $Resim 072.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 51
  • $Resim 026.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 54
  • $4.jpg
    5,7 KB · Görüntüleme: 47
  • $Resim 069.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 51

Tamam beyaz Bluzu gonder o halde, yakasi tül detayli olan. Birde makyaj falan var demistin. Güzel rujlarin varsa onlara da bakayim. Bu arada özelden açık adrs bilgilerini yaz. Telefonunu da istersen. En azından ulasamazlarsa arasinlar die.makyajina da bakayim bi yazarim sana

tamam canım fiyatını çok düşük tuttum satılsın diye bu arada yaka detayını ben yaptım bluzun:)bana ait..sbak turkuaz gömlekte çok güzel duruyo haberin olsun rujlardan ekliycm sayfana şimdi bak beğendiğin varsa koyarım.

bi de sıfır ikea çercevelerim var kırmızı ambalajında. istersen onlarıda koyayım hediyem olsun
rujlar bundar avon olan sondaki krem pembe allık çok amaçlı kullanılabiliyormuş dudağada sürülüyr kremsi olduğu için

Eklentiler

• $Resim 360.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 107
  • $Resim 359.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 109
  • $Resim 358.jpg
    72,3 KB · Görüntüleme: 139
  • $Resim 357.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 122
  • $Fotoðraf0358.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 134
Canim istedigini gonder. Bende hediye eklemistim 3 parca :) kalp kalbe karsiymis

tamam canım rujlardn gönderirim çercevleri koyarım bluzu koyarım daha bakim bişi bulursam koyarım.hediyem ne merak ettim.özelden adresi yazdım canım sende yaz unutma

Saat hic kullanamiyorum cnm :) sondaki cok amacli ruj ile 4. Siradaki ruju begendim

canım kafana göre takıl sen istersen siyah pembe gece elbisesinii de koyarsın o da güzelmiş.ama satarım dersen koyma canım .sana bırakıyorum benimde hediyelerim olacak sana.yarın kargo ücreti alıcıdan olarak göndeririz öptüm görüşrz.

Neden bukadar iddiali baslik atiyorsun hayran kalmayi beklerken beni sasirttin dogrusu husrana ugradim tek hayran kaldigim cantalari pencerenin koluna asisin ve sira sira dizisin oldu kiyafet konusuna gelince bir kac tane hos parcalar disinda geneline bayilmadim yaaa kandirildigim icin kiziyorum saka bir yana demekki herkesin zevki bir degilmis sen kendi zevkine hayransin bence

Bilmem belkide kendime olan hayranligimdandir çantalar satıldı evet, kandırıldıgini düşünme lütfen :) tesekkur ederim yinede düşüncelerin için yinede :)

Bilmem belkide kendime olan hayranligimdandir çantalar satıldı evet, kandırıldıgini düşünme lütfen :) tesekkur ederim yinede düşüncelerin için yinede :)

canım ürünlerin hoş ve düzenli oluşundan da ayrıntıcı ve titiz bir bayan olduğun belli.ürünleri beğenmemiş olan arkadaşlar saygısızlık boyutunda fikirlerinizi beyan edip alıcı olan arkadaşları da farklı yönledirip kafasını karıştırmayın lütfen konu sahibine haksızlık oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…