How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Zevkime hayran kalacaksınız :)/SATILMIŞTIR.

$20140117_121840.jpg

leopar desenli pardesü M-L beden 30 tl termizdir

Ilk sayfa 10 tl canim, bunu gerçekten pahaliya almıştım. 10 tlye versem eşim çok kizar.. gerci 30 da az geliyo ona ama ne yapayim.. sonucta 2. El dükkanı burasi :) 6_7 tane pardesum oldugu icin satiyorum canim. Yarin foto koyabilirm evde degilim çünkü :( istiyorsan tabii

Ilk sayfa 10 tl canim, bunu gerçekten pahaliya almıştım. 10 tlye versem eşim çok kizar.. gerci 30 da az geliyo ona ama ne yapayim.. sonucta 2. El dükkanı burasi :) 6_7 tane pardesum oldugu icin satiyorum canim. Yarin foto koyabilirm evde degilim çünkü :( istiyorsan tabii
Ïlk sayfadan itibaren hersey 10 lira yazisini görünce foto istedim.aslinda benimde ihtiyacim yok 10 lira diye istedim.kalsin o zaman

Canim benim cok tesekkur ederim iltifatin icin.. masanin üzerindeki kumaş, suudi arabistandan almıştım. Fakat diktirmek nasip olmadi. 3 metre kumasi.. eger istersen mini beli büzgülü yarasa kollu abiye tarzi kıyafeti yaptırabilirsin.. ben o niyetle aldim ama yaptiramadim.. yada uzun bi elbise yaptirirsin. Kisa veya uzun kollu.tercih senin :)

Canim bende 40 bedenim, kilom 62, boyum 168 kıyafetlerim halen hepsi oluyo üzerime. Suan evde olmadigim icin beden ayrimini sonra yaparim olur mu? Pardesulerimin ikiside 40 beden ama yeri genis. Ayrica pardesude bedenimi rahat gorebilirsin. Fizigim onun gibi kiyafetlerimin hepsi oluyo.

42 beden olarak 2 elbisem var. Biri mavimsi renk. Kollari ve etek kısmı pullu, digeri ise ister elbise ister pantolon uzeri tunik olarak kullanılabilen kendisi siyah kollari ve yakasi mor renkli... bak canim istersen

teşeklkür ederim canım söylediklerine baktım ama bana uymaz şuan zaten maddi olarak hazır değilim hazır olduğumda seninle irtibata geçerim

Kizlar vizon renkli saray marka hali satiyorum. 3000 tl civarında almistim. 2000 tl satiyorum. Foto da çekebilirim. Iki tane 4 m, bi tane 6m birtanede 2 m yolluğu var

Begenen olursa şehirlerarasi otobüs ile tertemiz bi sekilde göndereceğim.

Back