- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
- 198
sen sayfama bak beğendiğin bi ürünümleHangi ürününle :)
çantaların hepsinin fiyatı 15 tl cnm :)
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=891905&d=1386754448&thumb=1
bu tulum mu, elbise mi?
bedeni?
fiyatı?
ödemeyi nasıl yapıyoruz?
kapıda mı?
yazmışsınız şimdi gördüm..
eğer kalırsa ameliyat sonrası almayı düşünüyorum...
canım sana olabilcekler bunlar varsa beğendiğin bende bunlardan yollayım kozmetik rujlar falan da var elimde beğenrsen
bi arkadaş daha soruyo. istersen yarın göndereyim hemen ertesi gün gelir.. o arkadaş soruyo ama niyetli değil gibi
evet canım, ister ev veya iş adresine gelir,, istersen pttden direk gidip kendin alabilirsin
eğer 1 günde gelirse, sabahtan kargoya verebilirseniz çarşamba elime ulaşabilir....
10tl+6-7 tl de kargo tutar sanırım...
tamam... yarın gönderim yapabilecekseniz alıyorum...
yani genelde 1 veya en geç 2 günde geliyo.. bazen ürün geliyo 1 günde kargoya, paketleme sayım falan yaptıkları için 1 gün sonrası sabah erken saatlerde getirebiliyorlar. perşembeye kalırsa getirmeleri yanlış anlaşılmak istemem :) evet kargo 6,5 tl tutuyo. ve Şuan PTT çalışma standartını değiştirmiş son zamanlarda alısveris yaptıysan biliyorsundur da söyliyim dedim yine de. önceden ürünü sattığın kişi kargo ücretini kapıda öderdi, şimdi PTT ürünü satan kişiye ödetiyor. mesela ben sana tulumu gönderirken 6,5 tl kargo parasını vermiş oluyorum. o kargo ücretini de sattığım ürünün üzerine ekleyerek alıyorum. 16,5 tl vermiş oluyorsun kapıda. aslında değişen birsey yok. önceden hem 10 tl, hemde 6,5 kargo verirken. şimdi direk 16,5 vermiş oluyosun. umarım anlatabildim
teşekkür ederim zahmet edip koymuşsun. bn pardesüyü gönderirim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?