Zevkime hayran kalacaksınız :)/SATILMIŞTIR.

Kizlar vizon renkli saray marka hali satiyorum. 3000 tl civarında almistim. 2000 tl satiyorum. Foto da çekebilirim. Iki tane 4 m, bi tane 6m birtanede 2 m yolluğu var

fotoğraf bu, çok kullanışlı ve tertemiz. üstelik marka

çantaların hepsinin fiyatı 15 tl cnm :)

canım sana olabilcekler bunlar varsa beğendiğin bende bunlardan yollayım kozmetik rujlar falan da var elimde beğenrsen

Eklentiler

• $Resim 025.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 51
  • $40beden.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 56
  • $Resim 007.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 69
  • $Resim 071.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 55
  • $Resim 068.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 46
  • $Resim 066.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 51
  • $Resim 344.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 57
  • $Resim 343.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 51
  • $Resim 345.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 51
yazmışsınız şimdi gördüm..

eğer kalırsa ameliyat sonrası almayı düşünüyorum...

Son düzenleme:
cumadan sonra bende 38-46 beden arası pek çok şey koyacağım....

umarım sizde ziyaretçim olursunuz...

pek çoğu hiç kullanılmadı, özellikle ayakkabılar sıfır bekleyip duruyorlar....

bi arkadaş daha soruyo. istersen yarın göndereyim hemen ertesi gün gelir.. o arkadaş soruyo ama niyetli değil gibi

eğer 1 günde gelirse, sabahtan kargoya verebilirseniz çarşamba elime ulaşabilir....

10tl+6-7 tl de kargo tutar sanırım...

tamam... yarın gönderim yapabilecekseniz alıyorum...

eğer 1 günde gelirse, sabahtan kargoya verebilirseniz çarşamba elime ulaşabilir....

10tl+6-7 tl de kargo tutar sanırım...

tamam... yarın gönderim yapabilecekseniz alıyorum...

yani genelde 1 veya en geç 2 günde geliyo.. bazen ürün geliyo 1 günde kargoya, paketleme sayım falan yaptıkları için 1 gün sonrası sabah erken saatlerde getirebiliyorlar. perşembeye kalırsa getirmeleri yanlış anlaşılmak istemem :) evet kargo 6,5 tl tutuyo. ve Şuan PTT çalışma standartını değiştirmiş son zamanlarda alısveris yaptıysan biliyorsundur da söyliyim dedim yine de. önceden ürünü sattığın kişi kargo ücretini kapıda öderdi, şimdi PTT ürünü satan kişiye ödetiyor. mesela ben sana tulumu gönderirken 6,5 tl kargo parasını vermiş oluyorum. o kargo ücretini de sattığım ürünün üzerine ekleyerek alıyorum. 16,5 tl vermiş oluyorsun kapıda. aslında değişen birsey yok. önceden hem 10 tl, hemde 6,5 kargo verirken. şimdi direk 16,5 vermiş oluyosun. umarım anlatabildim

özelden yazamadım...

mesaj sayısı yüzünden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…