Zevkime hayran kalacaksınız :)/SATILMIŞTIR.

canım tanesi 15tl den normalde 60tl ederken, sana 50 tl olsun. tek çanta fiyatına 4 çantan olmus olur ... kapıda ödemelide gönderebilirim istersen mesaj kutun dolu die mail adresimi de veremedim sana..cevabını bekliyorum çantalarım çok kaliteli beğeneceğinden eminim...kıyafette almak istersen yardımcı olabilirim canım

mesaj kutumu boşalttım. tamam kapıda ödemeli kargo dahil 55 olsun olur mu ben olmazsam yerıme başka bırı alabılır küsurat ıle uğraşmak olmasın yüzden adres detaylarını mailden halledelım

mesaj kutumu boşalttım. tamam kapıda ödemeli kargo dahil 55 olsun olur mu ben olmazsam yerıme başka bırı alabılır küsurat ıle uğraşmak olmasın yüzden adres detaylarını mailden halledelım

tamam canım nasıl istersen öyle olsun... müşteri memnuniyeti şarttır!!!

Cnm sondan ucuncu canta ark. Satilcak .. ilk iki kaldi siyah ve bej rengi... ikisini uygun fiyata verebilirim:)

15-16-17-18 numaralı çantalarım uygun fiyata satılmıştır... kıyafet beğenen olursa çoklu alımlarda indirimlerim olacaktır

rengarenk abiye ile beyaz büstiyer satılmıştır. Alan kibar arkadaşıma iyi günlerde kullanmasını diliyorum

tamam canım.. ayrıca kargoda hiç sorun yok, boşuna telaşlandırdım seni de :)) detayları epostana yazdım:)öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…