yenievlibirbayann Üye Kayıtlı Üye 3 Ekim 2022 90 -2 22 20 Ekim 2022 Konu Sahibi yenievlibirbayann #1 Zevk suyundan gerçekten hamile kalan var mıdır? Yoksa geri çekilme yönteminde kullanırken sperm mi kaçıyordur o esnada?
Zevk suyundan gerçekten hamile kalan var mıdır? Yoksa geri çekilme yönteminde kullanırken sperm mi kaçıyordur o esnada?
O ohmy Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 18 Nisan 2021 1.527 3.897 20 Ekim 2022 Konu Sahibi yenievlibirbayann #21 yenievlibirbayanim .!.: peki kim diyor korunmak istedigimi Genişletmek için tıkla... korunmak istemeseniz zevk suyuyla uğraşmaz, gümbür gümbür boşalırdı partneriniz. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
yenievlibirbayanim .!.: peki kim diyor korunmak istedigimi Genişletmek için tıkla... korunmak istemeseniz zevk suyuyla uğraşmaz, gümbür gümbür boşalırdı partneriniz.
damaged lemon Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2020 2.812 7.678 20 Ekim 2022 Konu Sahibi yenievlibirbayann #22 yenievlibirbayanim .!.: Sa na ne ? Ya iki hesabim olsa ne olacak sanki biri yetmiyor gibi Genişletmek için tıkla... yenievlibirbayanim .!.: Anan agzi dedigin seye bak ya ben ne yapim o cevap veriyorsa manyakmisin kizim ? Genişletmek için tıkla... Az önce reddetmiştin, şimdi kabul mü ediyorsun? Çok istikrarlısın valla, helal. Dediklerin tam anlaşılmıyor bir de. Biraz Türkçe çalışman lazım. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
yenievlibirbayanim .!.: Sa na ne ? Ya iki hesabim olsa ne olacak sanki biri yetmiyor gibi Genişletmek için tıkla... yenievlibirbayanim .!.: Anan agzi dedigin seye bak ya ben ne yapim o cevap veriyorsa manyakmisin kizim ? Genişletmek için tıkla... Az önce reddetmiştin, şimdi kabul mü ediyorsun? Çok istikrarlısın valla, helal. Dediklerin tam anlaşılmıyor bir de. Biraz Türkçe çalışman lazım.
M mutsuzzi Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 8 Mart 2020 357 2 20 Ekim 2022 Konu Sahibi yenievlibirbayann #23 Nickonemli .!.: Bu arada konuyu açan farklı nick, sorulara cevap veren farklı nick, ikisi aynı kişi galiba Genişletmek için tıkla... Yok günahını almayım vallahi ben biraz sohbet ettim resmen konu sahibinin yerine eğer ikinci hesap ben gibi düşünüyorsanız günahını almayım kadının Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Nickonemli .!.: Bu arada konuyu açan farklı nick, sorulara cevap veren farklı nick, ikisi aynı kişi galiba Genişletmek için tıkla... Yok günahını almayım vallahi ben biraz sohbet ettim resmen konu sahibinin yerine eğer ikinci hesap ben gibi düşünüyorsanız günahını almayım kadının
yenievlibirbayann Üye Kayıtlı Üye 3 Ekim 2022 90 -2 22 20 Ekim 2022 Konu Sahibi yenievlibirbayann #24 Delikizzzzs .!.: Yok günahını almayım vallahi ben biraz sohbet ettim resmen konu sahibinin yerine eğer ikinci hesap ben gibi düşünüyorsanız günahını almayım kadının Genişletmek için tıkla... Bosver canim Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Delikizzzzs .!.: Yok günahını almayım vallahi ben biraz sohbet ettim resmen konu sahibinin yerine eğer ikinci hesap ben gibi düşünüyorsanız günahını almayım kadının Genişletmek için tıkla... Bosver canim
Migrenben Yamulursam kendime yaslanırım 🫠 teşekkürler Kayıtlı Üye 16 Aralık 2019 20.218 80.462 31 20 Ekim 2022 Konu Sahibi yenievlibirbayann #25 Of ya b.kunu çıkardınız. İnşallah hamile kalırsın da test edip onaylamış olursun. Olumlu oy 0 Olumsuz oy