- 3 Ekim 2022
- 90
- -2
- 22
-
- Konu Sahibi yenievlibirbayann
Kondomu ilişkinin ortasında sonunda takmayın en baştan takın, riski sıfırlarsınız böyle dertleriniz olmaz.Bilmiyorum ben de adam kondom taktı ama ne zaman taktı hiç hatırlamıyorum yeminle kafayı yiycem
Çok haklısınız birleşme öncesinde takıyoruz ama bazı doktorlar sadece vajinaya değmede bile risk var vs diyor. Belki de bu kadar korkmamizi sağlıyorlarKondomu ilişkinin ortasında sonunda takmayın en baştan takın, riski sıfırlarsınız böyle dertleriniz olmaz.
Korunmadığınız sürece her şey olabilir. Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir önce bunu bir güzelce ezberleyin. Sonra da uygun bir doğum kontrol yöntemi kullanın, hatta çift taraflı kullanın.Zevk suyundan gerçekten hamile kalan var mıdır? Yoksa geri çekilme yönteminde kullanırken sperm mi kaçıyordur o esnada?
Korkun zatenÇok haklısınız birleşme öncesinde takıyoruz ama bazı doktorlar sadece vajinaya değmede bile risk var vs diyor. Belki de bu kadar korkmamizi sağlıyorlar
Kondomu ilişkinin ortasında sonunda takmayın en baştan takın, riski sıfırlarsınız böyle dertleriniz ol
NedenKorkun zaten
Geri cekilme bi yöntem degil olamaz ve cok yıpratıcı bir mevzu o.Zevk suyundan da hamile kalınır bu arada.Zevk suyundan gerçekten hamile kalan var mıdır? Yoksa geri çekilme yönteminde kullanırken sperm mi kaçıyordur o esnada?
Oturumu kapatıp öteki hesaba geçtiğini unutmuş galiba.Bu arada konuyu açan farklı nick, sorulara cevap veren farklı nick, ikisi aynı kişi galiba
allah bilir orasını
siz de kondom takmayı bilseniz hoş olur
He canim he oyleOturumu kapatıp öteki hesaba geçtiğini unutmuş galiba.
Anan agzi dedigin seye bak ya ben ne yapim o cevap veriyorsa manyakmisin kizim ?Bu arada konuyu açan farklı nick, sorulara cevap veren farklı nick, ikisi aynı kişi galiba
Sa na ne ? Ya iki hesabim olsa ne olacak sanki biri yetmiyor gibiAyni kişiyiz diye bagiriyorsun su cevaplarinla biraz daha sakin ol bu kadar belli etme
Aaay cok korktum bebeğimOo 2 uyelik en sevdiğimbi şikayet edelim bakalim
Kormadıysan bye byeAaay cok korktum bebeğim