• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zevk suyundan gebe kalınır mı?

j4kab0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2025
1
0
1
24
Erkek arkadaşımla bir gece beraber kaldık cinsel bir birlikteliğimiz olmadı daha öncesinde de olmamıştı üstümüzde hiçbir giysi olmadan yattık sürtünme ve boşalma da söz konusu olmadı fakat penisinde zevk suyu olması ve vajinama temasından şüpheleniyorum dikkat ede ede yakınlaştık birbirimize sürtünme bile yapmadık. Reglim gecikeli 2 ay oldu bu süre öncesinde hastalandım ağır ilaçlar antibiotikler kullandım psikolojik sorunlarım oldu stres üzüntü gibi, ara ara çok regl ağrın oldu ama şu an bi oluyo bi olmuyo gibi reglimin gecikmesini strese bağlıyorum ama erkek arkadaşımla kalmam sürtünme boşalma dahi olmamasına rağmen gebelik de aklımı karıştırıyor böyle bi şey mümkün olabilir mi?

Erkek arkadaşımla bir gece beraber kaldık cinsel bir birlikteliğimiz olmadı daha öncesinde de olmamıştı üstümüzde hiçbir giysi olmadan yattık sürtünme ve boşalma da söz konusu olmadı fakat penisinde zevk suyu olması ve vajinama temasından şüpheleniyorum dikkat ede ede yakınlaştık birbirimize sürtünme bile yapmadık. Reglim gecikeli 2 ay oldu bu süre öncesinde hastalandım ağır ilaçlar antibiotikler kullandım psikolojik sorunlarım oldu stres üzüntü gibi, ara ara çok regl ağrın oldu ama şu an bi oluyo bi olmuyo gibi reglimin gecikmesini strese bağlıyorum ama erkek arkadaşımla kalmam sürtünme boşalma dahi olmamasına rağmen gebelik de aklımı karıştırıyor böyle bi şey mümkün olabilir mi?
Hayır mümkün değil 🙅‍♀️

Erkek arkadaşımla bir gece beraber kaldık cinsel bir birlikteliğimiz olmadı daha öncesinde de olmamıştı üstümüzde hiçbir giysi olmadan yattık sürtünme ve boşalma da söz konusu olmadı fakat penisinde zevk suyu olması ve vajinama temasından şüpheleniyorum dikkat ede ede yakınlaştık birbirimize sürtünme bile yapmadık. Reglim gecikeli 2 ay oldu bu süre öncesinde hastalandım ağır ilaçlar antibiotikler kullandım psikolojik sorunlarım oldu stres üzüntü gibi, ara ara çok regl ağrın oldu ama şu an bi oluyo bi olmuyo gibi reglimin gecikmesini strese bağlıyorum ama erkek arkadaşımla kalmam sürtünme boşalma dahi olmamasına rağmen gebelik de aklımı karıştırıyor böyle bi şey mümkün olabilir mi

Sürtünmeden kalındığını duymuştum ki bunu doktorlar da söylüyor ama sen sürtünme olmadı diyorsun büyük ihtimal antibiyotikler regli geciktiriyor ondan olmuştur bir de stres yapma gebelik testi alıp dene aklında şüphe kalmasın

2 ay boyunca hamile olsan emin ol hamile olduğunu hissederdin. 2 ay gecikme tabi ki normal değil, altta yatan başka bir neden var belli ki bir an önce doktora gidip nedenini ve tedavisini öğrenmelisin. Söylediğin şekilde hamile kalmanın imkanı yok. Türkiye'de cinsel eğitim şart artık gerçekten çok fazla bu şekilde konu var bu forumda ya

Back