- Konu Sahibi geniekiller
-
yaa canım öyle saçma şey olurmu zevk suyunda hareketlilik yokturki allah aşkına sperm bile erkeklerde 100 de100 çıkmazken valla eşime sordum şimdi öldü gülmekten ben diyo bunca yıldır doktorum böyle şey duymadım diyo korkmana gerek yok bence
canım eşin tam olarak içine boşaldımı anlamadım yoksa zevk suyundanmı şüpen
yaa bu arada ben galiba doğru anlamadım eşinin zevk suyundanmı bahsediyosun valla şimdi dikkatli okudumda
aaa canım az önce gülmekten ölen eşim şimdi plağı değiştirdi erkeğin zevk suyunda azda olsa meni vardır dedi kusura bakma az önce yanlış anladım ben ama olsunya ne güzel sana arkadaş olur işte bak biz yıllardır uğraşıyoruz tatlım ya
ya canım az önce gülmekten ölen kocam valla şimdi tam tersini söylüyor ben ona yanlış anlatmışım zevk suyunda azda olsa meni varmış
bence hamile olma şansın birazda olsa az korkma sitres yaptınmı bu aralar
valla sitresten benim adetlerim bile geçen sene 3 ayda bir olurdu yani çok etken hormonların değişmesine ben 7 yıldır tedavi oluyorum bendede çok sitres var onun için üzülme bence hamile değilsin canını çok sıkma ne istemezsen tersi olur der annem sakın üzülme adet olursun yakında tatlım
inşallah hayat ne tuhaf değilmi biz çok isterken sen istemiyorsun keşke herşey 4 4lük olsa neyse artık üzme kendini adet olursanda haber ver olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?