Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar korunmasız ilişkide eşiniz boşaldıgında spermi hisediyormusunuz,normalde ben önçeden hisediyordum, açaba artık genişledigi için mi .? 3,5 yıldır evliyiiz ve hala hamile kalamıyorum sağlık kontrollermızı yaptık sorun yok ikimzdede. Takvim uygulamasınıda kulanıyorum yumurtalama döneminide takip ediyorum ama sonuc alamıyoruz.. Yaşayan varmı aranızda .?
merhaba. sevgilimle cinsel birliktelik yaşadık. boşalmadı ama zevk suyu penisinde dağıldı, kurudu. korunmasız 1 2 dakika içimdeydi. hamile olma ihtimali nedir? üzerinden biraz zaman geçmişti ve kurumuştu.
merhaba. sevgilimle cinsel birliktelik yaşadık. boşalmadı ama zevk suyu penisinde dağıldı, kurudu. korunmasız 1 2 dakika içimdeydi. hamile olma ihtimali nedir? üzerinden biraz zaman geçmişti ve kurumuştu.