Zevk suyu

gamzealagoz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2022
11
2
24
Arkadaslari yardimci olursaniz sevinirim bn yumurtlama donemimde iliskiye girdik ama ilk başta sevistik prezervatif takmadan önce zevk suyu geldi sonra prezervatif taktik hamile kalma ihtimalim varmi lutn yardimci olurmusunuz daha bi gun oldu

Neden inatla korunmayıp korunmayıp yok ella aldım yok hamile kalır mıyım yok şu bu diye konu açıyorsun? Hamile kalmak istemiyorsan, sevişicem diyorsan karşılıklı korunacaksınız. Aksi her halde evet hamile kalırsın bu kadar basit

Ya ben yaklasik 9.5senelik evliyim, zevk suyu geldiğini fark etmedim. Her konuda zevk suyundan hamile kalma .

Ya ben yaklasik 9.5senelik evliyim, zevk suyu geldiğini fark etmedim. Her konuda zevk suyundan hamile kalma .
Gerçekten hiç zevk suyunu farketmediniz mi? Penis ilk kalktığında gelen berrak, tatsız, kokusuz, uzayabilen, birkaç damla ön sıvı. Spermin akacağı idrar yolunu kayganlaştırıyor. İçinde az da olsa sperm vardır. Penis ilk kalktığında hafif sıvazlarsanız bu sıvıyı görürsünüz. İçindeki sperm sağlam kalitede ise kadın da yumurtlama dönemindeyse dölleme ihtimali vardır.

Gerçekten hiç zevk suyunu farketmediniz mi? Penis ilk kalktığında gelen berrak, tatsız, kokusuz, uzayabilen, birkaç damla ön sıvı. Spermin akacağı idrar yolunu kayganlaştırıyor. İçinde az da olsa sperm vardır. Penis ilk kalktığında hafif sıvazlarsanız bu sıvıyı görürsünüz. İçindeki sperm sağlam kalitede ise kadın da yumurtlama dönemindeyse dölleme ihtimali vardır.
Valla gözle görmedim ☺️☺️
Belki icerde oldu ama ben görmedim

X