- 17 Ağustos 2021
- 53
- 5
- 25
-
- Konu Sahibi sosyopat17
İkiz olma ihtimali çok yüksekBen bi ilişki yaşadım kesinlikle içime boşalma olmadı sürtünme yoluyla oldu ama o da 1 2 saniyelik bişeydi penis vajinamla temas etti içime girmedi ama o anda akan zevk suyu vajinamdan içeri girip hamilelik yaratabilir mi sizce? Buarada adetime 8 9 gün kaldı göğüslerim acıyo felaket bir akıntım var bazen başım dönüyo sizce bu şekilde hamilelik olur mu
Sürtünme bir tutkudur. Herkes anlayamaz. Sürtüşing since 2021.Oooh diyordum bende nerde kaldı bu süttürenler epeydir yoklarGit bir kan ver. Anlamıyorum ki 2021 den beri aylık bizi mi deniyorsun ? Şubatta yine açmışsın aynı konuyu. Ya süttürme ya korkma ya da doğur sende biz de kurtulalım.
Oooh diyordum bende nerde kaldı bu süttürenler epeydir yoklarGit bir kan ver. Anlamıyorum ki 2021 den beri aylık bizi mi deniyorsun ? Şubatta yine açmışsın aynı konuyu. Ya süttürme ya korun ya da doğur sende biz de kurtulalım. Ha bir de isim seç benim önerim süttürcan.
Olur olur. Yarın keseyi görürsünüz gidin mutlakaBen bi ilişki yaşadım kesinlikle içime boşalma olmadı sürtünme yoluyla oldu ama o da 1 2 saniyelik bişeydi penis vajinamla temas etti içime girmedi ama o anda akan zevk suyu vajinamdan içeri girip hamilelik yaratabilir mi sizce? Buarada adetime 8 9 gün kaldı göğüslerim acıyo felaket bir akıntım var bazen başım dönüyo sizce bu şekilde hamilelik olur mu
Bravo geleceğin annesiiiiOooh diyordum bende nerde kaldı bu süttürenler epeydir yoklarGit bir kan ver. Anlamıyorum ki 2021 den beri aylık bizi mi deniyorsun ? Şubatta yine açmışsın aynı konuyu. Ya süttürme ya korun ya da doğur sende biz de kurtulalım. Ha bir de isim seç benim önerim süttürcan.
Tamam sen de gel amaOlur olur. Yarın keseyi görürsünüz gidin mutlaka
Üst düzey espriyi beynini çıkartıp kenara koyup yaptın galibaSürtünme bir tutkudur. Herkes anlayamaz. Sürtüşing since 2021.
Bilgisiz değilim sadece obsesif kompulsif bozukluğum var bunlardan biri de gebe kalma korkusu en ufak temasta bile korkuyorum bu yıllardır böyle bozuk psikolojinin insanı ne hallere soktuğunu bilemezsiniz zaten bilmeyinde çok zor24 yaşında nasıl bu kadar bilgisiz olabilirsiniz, hayret.
Tamam sen de gel ama
Evet canim herkese anlayacagi seviyedenÜst düzey espriyi beynini çıkartıp kenara koyup yaptın galiba
Hemen bir şeyleri bahane eden insanlara bayılıyorum ya.Bilgisiz değilim sadece obsesif kompulsif bozukluğum var bunlardan biri de gebe kalma korkusu en ufak temasta bile korkuyorum bu yıllardır böyle bozuk psikolojinin insanı ne hallere soktuğunu bilemezsiniz zaten bilmeyinde çok zor