- 3 Şubat 2023
- 7
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi selin ekin
-
Bu şekilde hamile kalsanız rekorlar kitabına girmeniz gerekiyormerhabalar ben bakireyim ssevgilimle surtunme yoluyla bi iliski yasadim disina zevk suyu gelmis olabilir diye korktugumuz icin 3. gun ella ertesi gun hapi aldim aldigim gunun 2. gunu kahverengi bi akinti geldi suan o kadar cok korkuyorum ki regl duzenim ztn yok gecen sene 10 ay olmadigim zamanlarda olmustu bu olaydan oncede yaklasik 2 aydir olmuyodum ztn suanda regl olmuyorum sizce bisi cikar mi ya zevk suyundan disina gelmesi bile hamile olmak icin yeter yaziyo intte lutfen beni aydinlatin
kesin bisi olmaz dimi kahverengi akinti geldi cunku cok korkuyorumBu şekilde hamile kalsanız rekorlar kitabına girmeniz gerekiyor
Ella tüm hormonları alt üst eden bi ilaç muhtemelen ilaç yüzündenkesin bisi olmaz dimi kahverengi akinti geldi cunku cok korkuyorum
ya karin agrisi flnda var regl siskinligi basladi bugunde hafif pihtili koyu kirmizi kan geliyor sizce bisi cikar mi hala cok korkuyorumElla tüm hormonları alt üst eden bi ilaç muhtemelen ilaç yüzünden
bu regl mi ara kanama mi yerlesme kanamasi mi acabaya karin agrisi flnda var regl siskinligi basladi bugunde hafif pihtili koyu kirmizi kan geliyor sizce bisi cikar mi hala cok korkuyorum
ya karin agrisi flnda var regl siskinligi basladi bugunde hafif pihtili koyu kirmizi kan geliyor sizce bisi cikar mi hala cok korkuyorum
Ella tüm hormonları alt üst eden bi ilaç muhtemelen ilaç yüzünden
Ella tüm hormonları alt üst eden bi il
Ella tüm hormonları alt üst eden bi ilaç muhtemelen ilaç yüzünden
Yok merak etme biraz bekle normal adet olacaksın.ilaç sadece dengeni bozmuş.bide bu kanama nasil ne zaman biter acb ilacin yan etkileri ne zaman biter
Hamile değilsin ama korktuğunuz şeyleri yapmayınmerhabalar ben bakireyim ssevgilimle surtunme yoluyla bi iliski yasadim disina zevk suyu gelmis olabilir diye korktugumuz icin 3. gun ella ertesi gun hapi aldim aldigim gunun 2. gunu kahverengi bi akinti geldi suan o kadar cok korkuyorum ki regl duzenim ztn yok gecen sene 10 ay olmadigim zamanlarda olmustu bu olaydan oncede yaklasik 2 aydir olmuyodum ztn suanda regl olmuyorum sizce bisi cikar mi ya zevk suyundan disina gelmesi bile hamile olmak icin yeter yaziyo intte lutfen beni aydinlatin
suan normal regl gibiyim karnim flnda agriho normal kirmizi geliyo artik regl olmusmuyumdurYok merak etme biraz bekle normal adet olacaksın.ilaç sadece dengeni bozmuş.
merhabalar ben bakireyim ssevgilimle surtunme yoluyla bi iliski yasadim disina zevk suyu gelmis olabilir diye korktugumuz icin 3. gun ella ertesi gun hapi aldim aldigim gunun 2. gunu kahverengi bi akinti geldi suan o kadar cok korkuyorum ki regl duzenim ztn yok gecen sene 10 ay olmadigim zamanlarda olmustu bu olaydan oncede yaklasik 2 aydir olmuyodum ztn suanda regl olmuyorum sizce bisi cikar mi ya zevk suyundan disina gelmesi bile hamile olmak icin yeter yaziyo intte lutfen beni aydin
merhabalar ben bakireyim ssevgilimle surtunme yoluyla bi iliski yasadim disina zevk suyu gelmis olabilir diye korktugumuz icin 3. gun ella ertesi gun hapi aldim aldigim gunun 2. gunu kahverengi bi akinti geldi suan o kadar cok korkuyorum ki regl duzenim ztn yok gecen sene 10 ay olmadigim zamanlarda olmustu bu olaydan oncede yaklasik 2 aydir olmuyodum ztn suanda regl olmuyorum sizce bisi cikar mi ya zevk suyundan disina gelmesi bile hamile olmak icin yeter yaziyo intte lutfen beni aydinlatinHamile olmak bu kadar kolay değil korkmayınmerhabalar ben bakireyim ssevgilimle surtunme yoluyla bi iliski yasadim disina zevk suyu gelmis olabilir diye korktugumuz icin 3. gun ella ertesi gun hapi aldim aldigim gunun 2. gunu kahverengi bi akinti geldi suan o kadar cok korkuyorum ki regl duzenim ztn yok gecen sene 10 ay olmadigim zamanlarda olmustu bu olaydan oncede yaklasik 2 aydir olmuyodum ztn suanda regl olmuyorum sizce bisi cikar mi ya zevk suyundan disina gelmesi bile hamile olmak icin yeter yaziyo intte lutfen beni aydinlatin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?