zevk hissi gibi değil

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
evleneli 6 ay oldu hala zevk almıyorum, dışardan klitoral orgazm olmak hoşuma gidiyor ki bazen o da olmuyor. eşim başladığında çok gıcık bir his oluyor. hiç zevk veren birşey gibi gelmiyor. o gıcık olduğum şey aslında zevk mi bilmiyorum, tuhaf hissediyorum. bi de eşime defalarca uyarmama rağmen birden bire o kadar hızlanıyor ki o zaman da o tuhaf his oluyor ama hiç hoşuma gitmiyor.
(bazen de içerde birşeye takılıyor gibi oluyor, bu da hiç hoşuma gitmiyor,düzeltiyoruz. zevk için takılması mı gerekli yoksa?)

Son düzenleme:
Gicik oldugun sey zevk degildir insan zevkten niye gicik olsun 🤔

O takilan sey penis ucunun vajina giris kenarindaki cikintiya (kemiksi yapiya yani) surtmesi sonucu olusan bi durum

On sevisme olayiniz olmuyomu yeterli islaklik olmuyosada hosunuza gitmeyebilir
Kendinize dokunarak vucudunuzu kesfedin zevk aldiginiz seyleri ogrenin ve karsi tarafada dile getirin bunu 🤷🏻

Zevkin ne olduğunu bildiğinizden emin misiniz? Masturbasyonla orgazm yaşadınız mı hiç, yaşamadıysanız önce bunu öğrenin sonra bu gıcık olma hissini bir yere koyup yeniden düşünün, penisin hareketi sizi gerçekten gıcık ediyorsa yanlış giden bir şey vardır mutlaka. Benim eşimin hareketlerine gıcık olduğum dönem cinsellikten nefret edip angarya olarak gördüğüm dönemdi. Böyle hissetmiyorsunuzdur her halde

evleneli 6 ay oldu hala zevk almıyorum, dışardan klitoral orgazm olmak hoşuma gidiyor ki bazen o da olmuyor. eşim başladığında çok gıcık bir his oluyor. hiç zevk veren birşey gibi gelmiyor. o gıcık olduğum şey aslında zevk mi bilmiyorum, tuhaf hissediyorum. bi de eşime defalarca uyarmama rağmen birden bire o kadar hızlanıyor ki o zaman da o tuhaf his oluyor ama hiç hoşuma gitmiyor.
(bazen de içerde birşeye takılıyor gibi oluyor, bu da hiç hoşuma gitmiyor,düzeltiyoruz. zevk için takılması mı gerekli yoksa?)
Kendi kendinize deneyin önce, yazdıklarınız ile alakası yok

Seksten zevk almak bir uyum meselesi. Eşiniz çok hızlı belki siz daha yumuşak yavaş hareketlerden hoşlanıyorsunuz. Kendinizi nelerden hoşlandığınızı eşinize söylemeyi deneyin. Sevişmek sadece penetrasyon değil önsevişme çok önemli. Yeterli ıslaklık olmadığından takılıyormuş gibi ya da o dediğiniz gıcık his oluyor. Belki kendinizi de gevşetemiyorsunuz. Önsevişmeyi uzun tutun hemen penetrasyona geçmeyin. Birbirinizi tahrik edecek şeyler yapmaya çalışın değişecektir zevk

X