Zevk alamiyorum

hulya92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
3
1
86
İzmir
İyi günler arkadaşlar 10 aylık evliyim eşimle birleşme esnasında sorun yaşamıyorum ama penis vajinanın içindeyken zevk alamiyorum sadece ustten sürünme yoluyla zevk alabiliyorum bu hep bu şekilde mi olacak bnde mi problem var merak ediyorum

canım ön sevişme süresinin uzatın . zamanla olur :)

canım o zaman rahat ettiğin pozisyonlara yönelin ilerde düzelir

merak etme canım ilerde düzelir bende yaşamıştım 2 sene sonra değişti şuan iyi :)

İyi günler arkadaşlar 10 aylık evliyim eşimle birleşme esnasında sorun yaşamıyorum ama penis vajinanın içindeyken zevk alamiyorum sadece ustten sürünme yoluyla zevk alabiliyorum bu hep bu şekilde mi olacak bnde mi problem var merak ediyorum
Eşinin iki parmağını içine al. Sanırım yapabilirsin. Üç dört cm içerde vajinanın ön duvarında pütürlü minik bir yüzey var, oranı bulsun. Dokunduğunda çişin gelmiş gibi hissedeceksin. Orana parmağıyla gel gel hareketi yapar gibi ritmik bir şekilde dokunsun. Orası g noktası oluyor. O noktanı bulmak içşn biraz parmakları ile baskı uygulasın. Bakalım ne olacak. O şekilde zevk alabilirsen. G noktanı keşfetmiş olacaksın. Bir dahaki pozisyonları da bu bölgeni uyarabilecek olanları tercih edersin. Mesela sen yüzüstü ellerin dizlerin üzerindeyken eşin arkadan vajinaya girebilir. O bölgeni penis başıyla uyarabilir.

Canım bende 8 aylık evliyim..Senin yaşadığın problemi eşimle bende yaşadım ama iki aydır herşey yolunda sanırım sabretmek en güzeli..ha bir de yeni evlilerde sık yaşanan birşeymiş bu sıkma canını.. ;) :)

Back