Zevk alamama

anglkkk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2022
30
7
Merhaba sizlere danışmak istediğim ve benim içinde önemli olan bir konu var nişanlımla yakınlaşmalarımız oluyor öpüşmek gibi boynumu öpmesi göğüslerimi öpmesi yalaması gibi ancak ben hiç birinden zevk alamıyorum resmen robot gibiyim bana tavsiyelerde bulunur musunuz lütfen nişanlımı çoook seviyorum ancak olmuyor yani o zevk olayını hiç yaşamadım

Merhaba sizlere danışmak istediğim ve benim içinde önemli olan bir konu var nişanlımla yakınlaşmalarımız oluyor öpüşmek gibi boynumu öpmesi göğüslerimi öpmesi yalaması gibi ancak ben hiç birinden zevk alamıyorum resmen robot gibiyim bana tavsiyelerde bulunur musunuz lütfen nişanlımı çoook seviyorum ancak olmuyor yani o zevk olayını hiç yaşamadım

13 şubat konunuz

Merhaba ben nişanlıyım 3 aydır düzensiz bir şekilde düzensizden kastım saatleri düzensiz bir şekilde doğum kontrol hapı kullanıyorum 30 ocakta regli oldum 5 ocakta doğum kontrol hapımı düzenli bir şekilde gece saat 11de almaya devam ettim 10 ocakta nişanlımla birliktelik yaşadık ve içime boşaldı aynı zamanda pcosum var hamile kalmış mıyımdır nolur yardımcı olun daha adetime 17 gün var

Konunuza yardım için yazacak kişiler : ufak yakınlaşma olarak düşünüp yorum yaparlarsa ; bu yorumların size faydası olmayacaktır.

Herkesin erojen bölgesi farklı, nişanlınız bir gün her yerinizi öpsün. Zevk aldığınız yer olacaktır mutlaka oradan devam etsin işte.

Valla mememi öpmesinden çok bir şey hissetmiyorum ben de sıkmasını seviyorum. Ama boynumu kulağımı öpünce kollarında bayılacak gibi oluyorum mayışıyorum. Böyle böyle test edebilirsiniz

Herkesin erojen bölgesi farklı, nişanlınız bir gün her yerinizi öpsün. Zevk aldığınız yer olacaktır mutlaka oradan devam etsin işte.

Valla mememi öpmesinden çok bir şey hissetmiyorum ben de sıkmasını seviyorum. Ama boynumu kulağımı

Peki öpüşmekten zevk alıyor musunuz ben ne dudak nede memeden alamıyorum üzülüyorum açıkçası bazı kadınlar var sarılarak bile zevki yaşıyorlar ben çok zor alıyorum zevk

Sen en iyisi evlenme..nişanlını öpmeyi sevmiyorsun..cinsel.isteksizlik var..opuyor,sariliyor vs sende tepki yok..ama her nasilsa hicbirsey hissetmedigin adamla cinsel iliski yasiyorsun...evlensenizde sende bu isteksizlik ve hissetmeme durumu oldugu surece evliligin biraz zor yürür

X