Denemene gerek yok ben merak ettim aldım karın ağrısı ishal yapıyor çok su içiriyor göbek eritti hakkını vereyim ama düzenli kullanmak zor içtikten 3 -4 saat sonra müthiş karın ağrısı var işe yararmı net diyemem ama bence çokda gerekli değil sokağa çıkamaz olmuştum :) sonuçta çabalarımla 4 kg verdim çayın yarısı duruyor ani kramplar karın ağrısı yolda işte vs zor durumda kalırsın :)
Canım gözümü öyle bir korkuttun ki!Form çayı kullandım bitkisel çaylara alışkınım özelliklede rica ettim firma sinameki az koydu ama fenaaaa :))) bir tuttumu kabus gibi ağrıyor sabah 7.30 gibi içiyordum korkudan çünkü 4 saat sonra etki ediyordu dışarda olmak riskliydi yarım kavanozum duruyor firmaya bildirdim çay kaşığı olarak iç dediler etkiside faydasıda çok abartı değil Karatay yapmaya çalışıyorum her hafta 250 400 gr yağ gidiyor bence karatay araştır limonlu. Su iç ve bol bol su iç parana yazık etme
Merhaba canım ben çayı kullanalı yaklaşık 2 ay kadar oluyor ikinci kavonozu kullanıyorum gerçekten haklarını yiyemem ben çok memnun kaldım 2 ayda yaklaşık 12 kilo kadar kilo verdim bagırsak çalıştırdırdıgı dogru ama biraz katlanmak gerekiyor sonuçta hiç spor yapmadan sadece çay ve su içerek bu kadar kilo verdim bence harikaa bir çayy :)Zerovita zayıflama çayı kullanan, bu konuda herhangi bir bilgiye sahip olan var mı hanımlar?
Cok iyi kilo vermişsin arastiriyorum ama ne bileyim inanamiyorum ya fiyatida cok alipta cope atmak istemiyorumMerhaba canım ben çayı kullanalı yaklaşık 2 ay kadar oluyor ikinci kavonozu kullanıyorum gerçekten haklarını yiyemem ben çok memnun kaldım 2 ayda yaklaşık 12 kilo kadar kilo verdim bagırsak çalıştırdırdıgı dogru ama biraz katlanmak gerekiyor sonuçta hiç spor yapmadan sadece çay ve su içerek bu kadar kilo verdim bence harikaa bir çayy :)
Sindirim sistemini çok iyi çalıştırıyor canım. Tek belirgin özelliği bu. Öyle ki dışarıda işim olduğu günlerde içmiyorum.Cok iyi kilo vermişsin arastiriyorum ama ne bileyim inanamiyorum ya fiyatida cok alipta cope atmak istemiyorum
Anlıyorum canım saol haklısınSindirim sistemini çok iyi çalıştırıyor canım. Tek belirgin özelliği bu. Öyle ki dışarıda işim olduğu günlerde içmiyorum.
Yoksa kilo verdirmeye bir katkısı yok. Kesinlikle para tuzağı. Bol su içen ve Spor yapan biriyim, bende işe yarardı yarasaydı.
Şimdilerde kahve içiyorum iştah kesiyor. Tavsiye ederim, kalori hesaplayarak beslen.
kızlar bende almayı düşünüyorum ama orjinal olsun istiyorum çünkü sahtesini satan cok inanın sizin verebilceginiz numara falan var mı
BENDE ALDIM 1 HAFTA ÖNCE ŞUAN DÜZENLİ KULLANIYORUM GERÇEKTEN ÇOK YARARI OLDU DOKTORUMA DA BİZZAT DANIŞTIM DOKTORUMUN DEDİĞİ HER İNSANIN BÜNYESİ AYNI DEĞİLDİR. SİZİN YORUMLARINIZI OKUYUP ALDIM HEMDE Bİ AN ŞÜPHE DUYDUM AMA ŞUAN GERÇEKTEN ÇOK MEMNUNUM ZEROVİTADAN :)Canım gözümü öyle bir korkuttun ki!
Sen bu çayı içmeden önce kabız mıydın canım?
Sindirim sistemin düzenli olarak çalışıyor muydu?
Elindeki çayı satmayı düşünür müsün?
Ben de hiç menun kalmamıştım canım.BENDE ALDIM 1 HAFTA ÖNCE ŞUAN DÜZENLİ KULLANIYORUM GERÇEKTEN ÇOK YARARI OLDU DOKTORUMA DA BİZZAT DANIŞTIM DOKTORUMUN DEDİĞİ HER İNSANIN BÜNYESİ AYNI DEĞİLDİR. SİZİN YORUMLARINIZI OKUYUP ALDIM HEMDE Bİ AN ŞÜPHE DUYDUM AMA ŞUAN GERÇEKTEN ÇOK MEMNUNUM ZEROVİTADAN :)
BEN BU ÜRÜNÜ KULLANDIM VE 45 GÜNDE 6 KİLO VERDİM BİR ZARARI YOK GÜVENEREK ALABİLİRSİNİZ ARKADAŞLAR SAĞLIKLI BİR ÜRÜNZerovita zayıflama çayı kullanan, bu konuda herhangi bir bilgiye sahip olan var mı hanımlar?
merhabalar ben yaklaşık 70 gündür kullanıcısıyım 2. kavanozumdayım toplamda 6 kg verdim bagırsak bozma gibi bir durum söz konusu değil zaten diğer ürünler gibi tuvalete çıkarak değil de içeriden yağ yakımı sağlıyor ağızda çok kuruluk yapıyor ve gun ıcınde yaklasıuk 3 lıtre su tuketıyorum tokluk hıssı verdıgı ıcın de cok yemek yemıyorum aslında temsilcim diyet yapma dedi ama ben yine de yediklerime dikkat ederek 6 kg verdim memnunumCanım Merhaba Ben Instagramdan sipariş vermiştim kullanıcı ismi idi çok memnun kaldım çok ilgili gerçekten her konuda yardımcı oldu bana sende bir görüş istersen numarasıda idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?