• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Zengin olmak varmış valla:( ah bu anaokulları

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
benim de 3 yaşında hiperaktif bir oğlum var doktorumuz kreşe vermemi ve en azından haftada birkaç gün benden birkaç saat ayrılıp çocuklarla oynaması gerektiğini söyledi. çok kalabalık bir aile değiliz. küçük çocuklu tanıdığım pek yok. kreşe oyun gruplarının yanlarına dahi yaklaşılmıyor. haftada birkaç saate 700 800 istiyorlar. aklımı oynatmama az kaldı.(

canım nerede bakıyorsun kreşi...

anladım izmir olsaydı yardımcı olurdum ama istanbulda olduğun için birşey yapamayacağım maalesef.ama sana şunu söyleyeyim devlet okulları bu konuda çok daha iyi aslında özel okullarda genelde hep lise mezunlarını çalıştırıyorlar bilgin olsun ama devlet okullarında böyle birşey yok hepsi üni mezunu daha bilgililer caf caflı görüntülerine kanma canım ben anaokulunda çalıştım ve oğlum 3 yıldır özel farklı anaokuluna gidiyor ,ordan biliyorum.

ben de geçen sene özel anaokuluna gönderdim bu sene arkadaşımın tavsiyesi ile devlet ana okuluna verdim çok da memnunum kesinlikle devlet anaokullarına da bakın derimn

salıncak anaokulu ve uçan balon anaokulu bu bölgede tercih edilebilecek okullar ucan balon anaokulunda abimi eşi staj yapmıştı gözün kapalı verebilirsin okadar iyi davranıyorlar ki hiç düşünmeden kendi çocugumu bile gönderebiliri diyor. ama işte tek kişinin çalışmasıyla da gönderilebilecek fiyatlar degil. işin kötüsü benim bitane daha minişim var 3,5 aylık o olmasaydı kendi çalıştıgım anca karsılasa bile kızımın egitimi için hiç düşünmezdim. ama şartlar :(

canım bende göndericem kızımı bugurludamı bu okullar ?

Merhaba ben okul konusunda epey bir deneyim kazandım kızımı şu an Acıbadem Anaokuluna gönderiyorum ama bu dönem bitince alacağım devlet anaokulu özel ayarında ama temizliği eğitimi güzel disiplinli bir okul yolumuzuz ters kalıyor bize ünalanda oturuyorsanız bilginiz olsun bende kızımı ikinci dönem oraya geçireceğim acıbademde üsküdar bölgesine ait olan tarafta askeri hastaneye doğru yeni bir iki katlı devlet anaokulu açılıyor hızla çalışıyorlar ikinci döeneme yetişecek annem sürekli takipte aynı Acıbadem Anaokulu gibi olucak size çok yakın ünalana fiyatlarıda 300-400 arası bişey olucak 5 tam gün 9-16:30 arası hizmet veriyorlar bilginiz olsun bana daha yakın oldugu için bende burayı tercih edicem çünkü.

canım okulla ilgili bir gelişme varmı acaba

anladım izmir olsaydı yardımcı olurdum ama istanbulda olduğun için birşey yapamayacağım maalesef.ama sana şunu söyleyeyim devlet okulları bu konuda çok daha iyi aslında özel okullarda genelde hep lise mezunlarını çalıştırıyorlar bilgin olsun ama devlet okullarında böyle birşey yok hepsi üni mezunu daha bilgililer caf caflı görüntülerine kanma canım ben anaokulunda çalıştım ve oğlum 3 yıldır özel farklı anaokuluna gidiyor ,ordan biliyorum.

Ben İzmir'deyim. 26 aylık bi oğlum var ve yavaş yavaş kreş düşünüyorum. Bostanlı tarafında önerebileceğin güvenilir ve tabiki de çok pahalı olmayan bi kreş var mı?

bende tam zamanlı anaokulu arıyorum ama özel gönderemem. izmir bayraklıda oturuyorum banada yardımcı olursanız sevinirim.......:5:

Back