• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Zengin olmak varmış valla:( ah bu anaokulları

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

pericous

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
66
1
86
40
İstanbul
bugün libaiye bulgurlu civarında 3 tane anaokulu gezdim. sonuç hayal kırıklıgı oldu malesef. 2 yaşında kızımı oyun grubu 2 tam gün göndermek istiyırum ama bu fiyatlarla cok zor... okadar üzüldümki zengin çocuguysan hiç korkma heryerde kapı acık ama orta gelir veya altıysan ne okula gitmeye hakkın var ne oynamaya :( yine de halimiz şükür. ilk gittigim okul binanın en alt katı ne dogru düzgün sınıf var ne ögretmen güya müdür odası olan küçücük bir oda yeni mezun ögetmenler kendilerini geliştirmek için takılıyor bahce desen delik deşik bahçden çok otopark salıncan kaydırak darmadagın kırılmış. fiyat uygun :(
sonraki gittigim okul tambir devlet dairesi herşey ortalık yerde kapıdan giriyosun direk karsında cocukların yemek yedikleri yer fiyat orta halli :(
enson gittigim okul içeri girer girmez insanın içi açılıyor her taraf pırıl pırıl makyalı fönlü bir hanım karşılıyor hemen ferah rahat koltuklu müdür odasına alınıyorsunuz. müdüre hanım çok kibar ilgili yapabilecegi herseyi yapmaya hazır ama 700-800 tl istiyorlar en fazla ne yapabilir. karşısındaki sokaga çocugu getirmeye servis ücreti 160-180 tl istiyor. bahçesi bahçe gibi sınıfları süper ama... hadi şimdi gelde kahretme dar gelirli olduguna...
dar gelirliysen çocugun dökük kırık sökük yırtık
yüksek gelirliysen korkma tüm kapılar sana açık

Evet isyan etmekte haklısın keşke kk o dökük yerlere el atsa oraları güzeleştirse

haftada 3 gün tam gün 650
5 gün tam gün 750
160-180 tl servis
bu rakamları duyunca zaten kırtasiye masrafınıda soramadan cıktım :(

istanbul üsküdar ünalan

anladım izmir olsaydı yardımcı olurdum ama istanbulda olduğun için birşey yapamayacağım maalesef.ama sana şunu söyleyeyim devlet okulları bu konuda çok daha iyi aslında özel okullarda genelde hep lise mezunlarını çalıştırıyorlar bilgin olsun ama devlet okullarında böyle birşey yok hepsi üni mezunu daha bilgililer caf caflı görüntülerine kanma canım ben anaokulunda çalıştım ve oğlum 3 yıldır özel farklı anaokuluna gidiyor ,ordan biliyorum.

mrb canım,
ben o civarda çok kreş baktım. en belirgin şikayetim bahçelerinin olmayışıydı.
beğendiğin kreşi veya kreşleri yazar mısın fikir versin kreş bakan annelere...

dar gelir zengin mevzuu değil,insanların ilgisizliği okullarına kırığı tamir etmek temi parayla,Hevesi kalmamış işine nekadar zor şartlar altındada olsa emek verseydi o hale gelmezdi o okul...

Merhaba ben okul konusunda epey bir deneyim kazandım kızımı şu an Acıbadem Anaokuluna gönderiyorum ama bu dönem bitince alacağım devlet anaokulu özel ayarında ama temizliği eğitimi güzel disiplinli bir okul yolumuzuz ters kalıyor bize ünalanda oturuyorsanız bilginiz olsun bende kızımı ikinci dönem oraya geçireceğim acıbademde üsküdar bölgesine ait olan tarafta askeri hastaneye doğru yeni bir iki katlı devlet anaokulu açılıyor hızla çalışıyorlar ikinci döeneme yetişecek annem sürekli takipte aynı Acıbadem Anaokulu gibi olucak size çok yakın ünalana fiyatlarıda 300-400 arası bişey olucak 5 tam gün 9-16:30 arası hizmet veriyorlar bilginiz olsun bana daha yakın oldugu için bende burayı tercih edicem çünkü.

anaokulları 2 yaş grubu almıyo dıye bılıyorum ben yanı sorun bez durumu benım oglumda krese gıdıyor 700 tl aylık 10 tl de doktor ucretı ankaradayız servız kullanmıyoruz kendı arabamızla ıse gdıerken bırakıp dönüşte alıyoruz ama benım calıstıgım kurum kres yardımı verıyor üstünü biz tamamlıyoruz dıger türlü olsa bende gönderemzdım sanırım gercekten fıyatlar cok uçuk:19:allah herkesın yardımcısı olsun

salıncak anaokulu ve uçan balon anaokulu bu bölgede tercih edilebilecek okullar ucan balon anaokulunda abimi eşi staj yapmıştı gözün kapalı verebilirsin okadar iyi davranıyorlar ki hiç düşünmeden kendi çocugumu bile gönderebiliri diyor. ama işte tek kişinin çalışmasıyla da gönderilebilecek fiyatlar degil. işin kötüsü benim bitane daha minişim var 3,5 aylık o olmasaydı kendi çalıştıgım anca karsılasa bile kızımın egitimi için hiç düşünmezdim. ama şartlar :(

arkadaşlar ben evime gelen bakıcıya 5oo artı yol prası veriyorum..hiç iş yapmıyor sadece çocuğa bakıyor...okul gene iyi yani fiyatları...ben sadece yaz tatili ve şubat tatilinde okul kapalı diye eve bakıcı tutmk zorundayım..tatillerde açık düzgün okul bulsam direk gönderirim..toplam 700ü buluyor benimki...:32:

bende izmirdeyim aynen uygun fiyat fakat güvenilir bir kreş arıyorum ama nerde
iyiden iyiye karamsarlığa kapıldım galiba ben kızmı kreşe gönderip çalışamıycam

anladım izmir olsaydı yardımcı olurdum ama istanbulda olduğun için birşey yapamayacağım maalesef.ama sana şunu söyleyeyim devlet okulları bu konuda çok daha iyi aslında özel okullarda genelde hep lise mezunlarını çalıştırıyorlar bilgin olsun ama devlet okullarında böyle birşey yok hepsi üni mezunu daha bilgililer caf caflı görüntülerine kanma canım ben anaokulunda çalıştım ve oğlum 3 yıldır özel farklı anaokuluna gidiyor ,ordan biliyorum.

merhabalar arkadaşım ben izmirdeyim bende okul bakıyorum yardımcı olurmusunuz

ben de izmirdeyim ve 4 yaş için ana okulu arıyorum.:))

ben size okul önermicem ama sadece sunu söylicem okulla pazarlık edin pazarlığa açık değil gibi görünüyorlar ama indirim yapıyorlar:8::8::8:

benim de 3 yaşında hiperaktif bir oğlum var doktorumuz kreşe vermemi ve en azından haftada birkaç gün benden birkaç saat ayrılıp çocuklarla oynaması gerektiğini söyledi. çok kalabalık bir aile değiliz. küçük çocuklu tanıdığım pek yok. kreşe oyun gruplarının yanlarına dahi yaklaşılmıyor. haftada birkaç saate 700 800 istiyorlar. aklımı oynatmama az kaldı.(

Back