Zengin Koca Arayan Kızlar! Bu Adamları Kaçırmayın, Hayatınızı Kurtarın!

Hangi Milyarder Yakışıklıyı Seçtiniz?

• Warren Buffett

OY: 2 33,3%
  • George Soros

OY: 1 16,7%
  • Jim Rogers

OY: 1 16,7%
  • John Paulson

OY: 2 33,3%

• Ankete Katılan
    6

ölme ihtimali çok yüksek zaten ama herbişeyi kalır mı onu bilmem:26::26:

John Paulson'ı kimse seçmemiş ben seçtim.
Artık benimdir. Biraz hugo'ya benziyor ama bana altından ev yapsın isterse marioya benzesin fark etmez :)
Şekerim işin şakası bir yana çok eğlenceli bir başlık olmuş, seni tebrik ederim. Tam kaynatmalık.

Son düzenleme:

çok eğlendim canım benim :) İş borsa olunca eğlence anlamında bu geldi aklıma borsa zenginleri

:) tamamdır Paulson'la bir görüşme ayarlayalım hemen sana canım

teşekkür ederim aynen eğlenelim istedim biraz

çok eğlendim canım benim :) İş borsa olunca eğlence anlamında bu geldi aklıma borsa zenginleri

iyi olmuş canım ama adamların ruhu bile duymuyo yazık biz onları beeğenmezken onlar kimbilir hangi mankenle aganigi naganigi

biz adamları beğenmiyoruz da,kesin çok güzel mankenlerle birliktedir bunlar

Kesinlikle öyledir. Gerçi benim buffett pek bi hayırsever :)) yazıyı okuyun bak kesin seveceksiniz

iyi olmuş canım ama adamların ruhu bile duymuyo yazık biz onları beeğenmezken onlar kimbilir hangi mankenle aganigi naganigi

ah tatlım ya kesin öyledir. hele yurtdışı kültürü düşünüldüğü zaman. george soros mesela ıyhh hiç sevmiyorum adamı :)))

adamın karakterini sevdim,tamamen duygusal diyorsun yani

adamın karakterini sevdim,tamamen duygusal diyorsun yani

valla koca olmaz da dedem olsa bu kadar severdim adamı ya çok sevimli baksanıza

olume yas itibariyle en yakini o demiyo da

doğru hiç öyle düşünmemiştim ama. içlerinde en faydalı zengin o diğerleri gibi değil adamın 62 milyar dolar serveti var üçte birini dünya çapında hizmet veren bir derneğe bağışlamış. ABD tarihinin görülen en büyük bağışıymış o da. bunlar da etken tebiki

Şimdi sitedeki yazı inceledim de listede de bu da var.

Bunu niye eklemiyorsun listeye, kendine mi sakladın yok . Bak bu olurmuş :) Hem Türk - Hem Müslüman!

Cem Boyner'i atlamışım kusura bakmayın Yok Warren Buffet benim. ama Boyner'in oğlu varsa daha iyi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…