Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence daha iyilerine layik diyen sizsiniz, simdi beni eziklediniz diyorsunuz.Neyse bakalım saçma bi konu oldu akıl danışayım istedim de çoğu kişi beni eziklemeye başladıneyse bakalım cidden böyle düşündüğüm için konu açmıştım hakkımızda hayırlısı olsun yordum sizi de
Bu neee yaz dizisi zengin patron ailesi ismi. Ki konuda yaz dizisi senaryosuna evrildi git gideKonu gittikçe sacma bir hal alıyor.
Yani siz daha sevgili olmadan bu adamın eski kız arkadas larinin ( tek kişi de değil ) ulu orta "pekmezlerden Hamza'nin oğlu Tahir pekmez'in BMWsi var, Paşaoğlu konaklarında oturuyor,ben onla beraberim" falan dediğine tanık oldunuz. Zaman içinde onlar ayrıldı, siz de adrese teslim adamı bulup sevgili mi oldunuz????
Bence karşı taraf bunu sorun etmiyorsa mesele yok hem sizde kendi ayaklarınızın üzerinde duran bir kadınsınız onunla parası için birlikte olmadığınızında farkındadır zaten. Bence mutluysanız bitirmeyin. Yersiz kompleks yapıyorsunuz diye düşünüyorum. Umarım bu hislerinizi ona söylememişsinizdir.
Hepsiyle mi? Bir yerde denk geldiği, samimi olmadigi insanlara hemen sevgilileri mi anlatıyor insanlar? Bir de bu nasıl zengin erkek hep fakir fukara çevresinde geziniyor. Nasıl tanıştınız? Benim bildiğim belli standartlari olan insanların belli bir çevresi olur. Bu adamla komşu değilsiniz, iş arkadaşı değilsiniz. Aynı spor salonuna, aynı kafeye gidecek denklikfe değilsiniz .. Hadi senle tanissa tesadüf denir , hayat işte karsilastirdi denir ama devamlı senin cevrendeki insanlarla da takılmış geçmişte. bunu kasıtlı mi yapıyor??Hayır bi yerde denk geldik sonradan bahsedilen kişi olduğunu anladım
Bu neee yaz dizisi zengin patron ailesi ismi. Ki konuda yaz dizisi senaryosuna evrildi git gide
Bu sefer de onu ezik görürdün veya adam kendini öyle hissederdi. Genelde erkek evi geçindirir bakış açısı olduğu için toplumda adamın fakir olması daha kötü olurdu.O zaman kendimi ezik hissetmezdim ki zaten zenginim
Hepsiyle mi? Bir yerde denk geldiği, samimi olmadigi insanlara hemen sevgilileri mi anlatıyor insanlar? Bir de bu nasıl zengin erkek hep fakir fukara çevresinde geziniyor. Nasıl tanıştınız? Benim bildiğim belli standartlari olan insanların belli bir çevresi olur. Bu adamla komşu değilsiniz, iş arkadaşı değilsiniz. Aynı spor salonuna, aynı kafeye gidecek denklikfe değilsiniz .. Hadi senle tanissa tesadüf denir , hayat işte karsilastirdi denir ama devamlı senin cevrendeki insanlarla da takılmış geçmişte. bunu kasıtlı mi yapıyor??
Belki de adam okyanustaki küçük balık olmaktansa havuzdaki büyük balık olmayı tercih ettiğinden para ile etkileyecegi kadinlar buluyordur, kendini daha errkek hissediyordur. Sonuçta ona denk kadınlar belki paşa dededen zengindir sadece babadan sonradan zengin olanları/ yeni nesil ihale zengini olanlari beğenmiyorlardir. Ya da babaanneleri bile bostonda üni okumus insanlardır, sizinkinin ve ailesinin eğitim hayatı onları tatmin etmiyordur. Ya da uzun kusaklardir zengin olduklari için hep güzel kadınlar/adamlarla evlenip ultra güzel olan insanlar çirkin dediğiniz adama bakmiyordur.
Kendi çevresinden , kendine denk insanlarla sıradan bir sevgililik yaşayacağına orta halli insanlara beyaz atlı prens olmak belki de adamın fantezisidir![]()
Değerinizi malinizla paranizla ölçmeyin. Hic arabanız işiniz olmasa bile siz birey olarak insan olarak cok değerlisiniz. Hersey maddiyattan ibaret değil. İnsanlar maddiyattan ibaret değil. Duygulariniz var dusunceleriniz hayalleriniz hayata bakisiniz duruşunuz bunlar da cok degerli. Belki adam cok zengin ama kafası kafasına uymayan bi kadın yerine, zengin olmayan ama kafasina uyan bi kadini daha cok istiyordur daha cok kendine layık görüyordur. Yani hic isiniz ve arabaniz olmayadabilirdi siz de fena sayilmazsiniz bence. Hani şu türk dizilerinde kızlar oluyor ya fakir ama çok mağrur gururlu çalışkan kendine değer veren ve zengin adamı bile kendine layik görmeyip yüz vermeyen. Lütfen bi silkelenin ve hemen öyle biri olun :) bi kadindaki özgüven duruş bakış bazen maddiyatin veremedigi havayı aurayı yaratir.
Bende tersi bir durum var, 5 yıl önce evlendiğimizde de şimdi de eşimden %30-40 daha fazla kazanıyorum. Arada sevgi ve birliktelikten doğan hoşça vakit geçirme varsa hiç sorun olmuyor. Onu zorlayacak triplere girip de adamı kötü hissettirmiyorum. Bazen ona göre bazen bana göre ayarlıyoruz.İlginç geldi konu. Benim sevgilimle aramda derin bir ekonomik uçurum var çünkü o Euro kazanılan bir ülke vatandaşı. On lira etmeyecek şeye 40 lira dediklerinde, "aaaa ucuzmuş" diyebiliyor (ki yasakladim,artık benim yanımda ucuz kelimesini kullanamıyor).
Hiç de mahcubiyetini yaşamadim. beraber bir yere gideceksek x şehrini ben alırım y şehrini o. X sehrini gezdirmek benden olur fakir fakir takiliriz,ben bütçeme uyan planlar yaparım, gerekirse otostop çekeriz , Y şehri komple onda olur,araç kiralarız, şık yerlere gider birkaç çeşit yemek söyleriz:) aynı sehirdeysek de bazı buluşmalar yengenc günü olur,baştan sona ben ayarlarım, piknik yapar , çiğköfte yer, baleye falan gideriz, bazı buluşmalar onun günü olur ona göre takiliriz.
Ne var ki bunda?
Bunun ne ezikligini hissederim ne de adamı benden üstün görürüm. Kaldı ki sizin arabanız çarşıda eviniz falan varmış, benim hiç bir şeyim yokhiçbir şeyim olmadığı gibi pasaportum inanılmaz değersiz ve plan yapacakken kendini TR'ye vizesiz ülkelerle sınırlamak zorunda.
Buna rağmen yine de hiç ezilmem büzülmem. Beni seven ben olduğum için sevmis. Neden böyle şeylerden o daha iyisine layık diye düşüneyim ki?
Sizi eziklemiyoruz karşınızdakini ezikliyor olabiliriz ama.Neyse bakalım saçma bi konu oldu akıl danışayım istedim de çoğu kişi beni eziklemeye başladıneyse bakalım cidden böyle düşündüğüm için konu açmıştım hakkımızda hayırlısı olsun yordum sizi de
Herhangi bir yaz dizisi veya Kore dizisi falan izleyin kendinize gelin lütfenKızlarBen kısa zaman önce bi ilişkinin içinde buldum kendimi, adam baya ilgili de bir şey her şey on numara ilgi alaka tam istediğim gibi, ama kendimi ezik gibi hissediyorum
sürekli içimden kendi durumumla onu kıyaslıyorum benim arabamla onun arabasını( benim araç normal onun araç hayvan gibi ) benim oturduğum yerle( çarşı) onun oturduğu yeri( 3 katlı villa ) benim işimle onun işini fln, ki kendi bu konulara asla bir şey demiyor daha önceden benden daha fakirleri- eğitimsizleri ile cıkmış (kendi demiyor bildiğim kişiler ) ki hadi o kadınlar zengin sevgili buldum diye çıkmışlar ben zaten kimsenin 5 kuruşunu yiyemem
sizce ne yapayım aklımda sürekli davul bile dengi dengine o kim ben kim diye geçiyorum sizce ne yapmalıyım ? Konuşup bitireyim mi?
Mutlu olamazsınız çünkü özgüveniniz yokKızlarBen kısa zaman önce bi ilişkinin içinde buldum kendimi, adam baya ilgili de bir şey her şey on numara ilgi alaka tam istediğim gibi, ama kendimi ezik gibi hissediyorum
sürekli içimden kendi durumumla onu kıyaslıyorum benim arabamla onun arabasını( benim araç normal onun araç hayvan gibi ) benim oturduğum yerle( çarşı) onun oturduğu yeri( 3 katlı villa ) benim işimle onun işini fln, ki kendi bu konulara asla bir şey demiyor daha önceden benden daha fakirleri- eğitimsizleri ile cıkmış (kendi demiyor bildiğim kişiler ) ki hadi o kadınlar zengin sevgili buldum diye çıkmışlar ben zaten kimsenin 5 kuruşunu yiyemem
sizce ne yapayım aklımda sürekli davul bile dengi dengine o kim ben kim diye geçiyorum sizce ne yapmalıyım ? Konuşup bitireyim mi?
Adam belli ki güç zehirlenmesi yasamamis dogru duzgun biri. Siz bu fesat kalbinizle gercekten adami hak etmiyorsunuz. Ayrilin da adam hayat dolu insanlarla derdi olmayan birini bulur belki.Böyle hissetmez mi kim olsa gold digger değilse ?
Korkmayın sizinle fakir pardon orta olduğunuz halde sevgili olduysa bu nedenden dolayı terk etmez ama “gold digger “ zengin koca avcısı olduğunuzu anlayınca terk eder ama onu söyleyim.Güldürdünde seninki boşanmış ya da çok büyüktü senden ondan laf etmişsimdir
Ay siz çok acayip bir insansınız, bu nasıl soru ya , kendine güven vs dersleri alın belki toparlarsinizNeden ordan bulmamış cidden ? Beğenilmiyor mu acaba