- 7 Temmuz 2019
- 2.577
- 4.843
- 63
- Konu Sahibi Oha diyorum
tecrubesizlik diyelim maksat yarismaksunum biraz daha şık olabilirmişeline sağlık canım başarılar
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tecrubesizlik diyelim maksat yarismaksunum biraz daha şık olabilirmişeline sağlık canım başarılar
![]()
sag ol canim benim hepimize basarilar maksat birbirimize bilgi vermekEllerine sağlık canım. Yarışmada başarılar dilerim
kesin basittir:) ben mantar kurabiye yapacaktim Allah var ama baskasina gittiBasit bi tarif jşte canim. :)
![]()
Secilmis zaten canim ne kaldiysa artik :)kesin basittir:) ben mantar kurabiye yapacaktim Allah var ama baskasina gitti![]()
erkekn davranmak lazim bence:) bide karar vermek lazimSecilmis zaten canim ne kaldiysa artik :)
Istediklerimiz tam olarak olmuyor ama malzeme genelde ayni isimler farkli iste nabaki.
pekix haklisiniz dogru olabilir isi faktorunu dusunememistimEllerinize saglik. Ama bu kurabiye sandığınız kadar sağlıklı ve besleyici değil. Hatta sağlığa zararlı bileşenlerde içerebilir. Öncelikle kurabiyeyi margarinle yapmışsınız. Malûm margarinin bilinen bir sürü sağlığa zararlı etkisi var. Ve içine pekmez koymuşsunuz. Bal, pekmez gibi ürünler 80 dereceden daha yüksek sıcaklıklara ısıtıldığında hmf denilen sağlığa zararlı kansarojen bileşikler oluşur. Bu kurabiyeyi sevdiklerinize yedirirken iki kere dusunun lutfen.
begendin mi cancazimoha diyorum bu nasıl kurabiye![]()
ellerine sağlık başarılar![]()
cok sag ol canim benimmEllerinize sağlık yarışmada başarılar![]()
![]()
cok sag ol canim ama bagzi arkadslarin kurabiylerinin yaninda pek sansimz yok ama olsun yaris yaristr:)Elinize sağlık,bol şanslar![]()
sag ol blue pericigim canim:)Oha diyorumellerine sağlık canım başarılar
![]()
bu tip kurabiyeler görüntü itibariyle hep hoşuma gitmiştir ama zencefil yokluğun denemedim hiçbegendin mi cancazimcok sag ol cocuklar bayiliyor tadi kokusu havuclu tarcinli keke benziyor
![]()
cok hos kokusu var kuzum yaptigum gibi bitti digerlerinden daha cok seviyor bizim bebislerbu tip kurabiyeler görüntü itibariyle hep hoşuma gitmiştir ama zencefil yokluğun denemedim hiç![]()
zencefil aldığımda deneyeceğim mutlaka :)cok hos kokusu var kuzum yaptigum gibi bitti digerlerinden daha cok seviyor bizim bebisler
dene kuzum:):)zencefil aldığımda deneyeceğim mutlaka :)