Zemzem Suyu Hakkindaki Bilinmeyenler

kardeşim bu sene umreden getirmişti çok güzel tadı var
ayrıca zem zem idrar yoluyla atılmıyor vücuttan düşünün ne kadar kutsal olduğunu artık​

allahın bir mucizesi şükürler olsun ...
hepimize ve tüm inananlara kana kana içmeyi nasip etsin zemzem suyundan.......

RABBİM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN... zemzemin şifalı ve kıymetli bereketli hayırlı bir su olduğunu biliriz, son nefesimizde içmeyi nasip etsin.. emeğinize sağlık verdiğiniz bilgiler içinde çok çok teşekkürler bacım...

yüce rabbim neylerse güzel eyler demek istiyorum bende .deliller o kadar net ve açık ki.yerinden içmeyi nasip etsin rabbim.

bana en çok ilginç gelen ve şaşırtan idrar yoluyla bedenden çıkmamasıydı arkadaşlar ilk duyduğumda inanamamıştım. Ama bende araştırdım ve doğruydu.. Allah hepimizin son nefesinde zemzem içmeyi nasip etsin inşallah

bana en çok ilginç gelen ve şaşırtan idrar yoluyla bedenden çıkmamasıydı arkadaşlar ilk duyduğumda inanamamıştım. Ama bende araştırdım ve doğruydu.. Allah hepimizin son nefesinde zemzem içmeyi nasip etsin inşallah

arkadaşlar bende anneannem daha cumartesi günü kaybettim senağlama ve son nefesinde hep zemzem verdik bilinci yerinde değldi ama biz ağzına akıttık allahım gani gani rahmet eylesin, nurlar içinde yatsın inşallah.

Benimde duyduguma cok temiz degil zemzem, icinde cok zaman kum vs oluyor, görenler olmusdur ben gördüm gelen zemzem sularinda.
Belki bazi kuyular temizdir bazilari degildir ?

Ayrica idrar yolu ile cikmadigina hayatda inanmam.
Aciklamasi ne ola bilirki ?

Hersey en ufak sey idrar yolu ile cikarken bu nasil cikmaz?
Nerde birikiyor ter ile atilmasi icin ?
Mantigi nerde bunun ?

Back