• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zemus'un avatar arivi (!)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zemus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zemus canım bugünkü avatarlar muhteşem :lepi: tam tamına 7 adet aldım haberin olsun...Canım sıkıldıkça değişirim artık :jeyyar:

Zemus canım bugünkü avatarlar muhteşem :lepi: tam tamına 7 adet aldım haberin olsun...Canım sıkıldıkça değişirim artık :jeyyar:

al canım istediğin kadarkaydirigubbakcemile5 ..haraket etmeyenleri bana bidir ben küçültürüm..a.s.

hayatım nabersin şunu avatara çevirebilirmisin
my.php
[/URL][/IMG]

walla bende bayıldım hepsine...emeğine sağlık...alabiliyoruz dimii :1hug:

zemuscumm benim şu avatarımda hareketli ama etmiyo bisiklete binen kız yapabilirmisin.yada diyettekilere yönelik te yap lütfende faydanalanım..birde burdan kopyalayıp mı yapıştırcaz..cokmu sordumm nee
nası yerleştircezzz lütfen yardımm a.s.

walla oldu ...harikasın..ne zamandır uğraşıyodumm yaaa

walla bende bayıldım hepsine...emeğine sağlık...alabiliyoruz dimii :1hug:

ne demek canım al istediğin kadar haraket etmeyeni bana bildir boyutu ayarlarım benyerimseniben.

zemuscumm benim şu avatarımda hareketli ama etmiyo bisiklete binen kız yapabilirmisin.yada diyettekilere yönelik te yap lütfende faydanalanım..birde burdan kopyalayıp mı yapıştırcaz..cokmu sordumm nee
nası yerleştircezzz lütfen yardımm a.s.

canım diyete yönelik avatarlar eklicem..şimdi burdan beğendiğin avatara mause ile sağa tıkla ,resmi farklı kaydet de okaydeder pc ne ..sonra avatar değiştirme bölümüne gel ordan gözat de kaydet de bukadar..kaydirigubbakcemile5

canım hepsi çok güzel.ellerine sağlık...a.s.

teşekkürler canım..a.s.

Back