aah ahh benimde şuanki merakım bu küllü sarı tonları dicem ama tabi yapılacak sarı tonu da önemli
bende kullu sari zemin yapmaya karar verdim.ustunede cok acik sarilar balyaj attircam yogun...insallah guzel olur.saclarimda cok uzun belimde...mahvolmazlar umarim.
dun kuaförumle konustuk simdiki boya bi aksin dedi bekle dedi. oyle gidicem. insallah guzel olur pisman olmam ve paramda sacimda ziyan olmaz. ben her zaman rofle yaptirirdim hic balyaj yaptirmamistim ilk olcak. roflemine hep kendi sac rengimin ustune yaptirirdim...ama kendi rengim aralarda koyu kaciyordu ondan mutlaka acik renk boyatip otle balyaj yaptircam. kuaforume dedim ben evde kullu sari boyasam olurmu olmaz dedi yine doreli olur hic bozma dedi bekle...napayim bende beklicem. resimde eklerim merak etme) senin simdiki sac rengin ne?
bence de bekle bekle boya boyayı tutmuyo çünkü canım..
benimde asıl saç rengim güzeldir onu bekliyorum şuan saçımda 2boya var kurbanda boyadım en son
onlarda şimdi aktı resmen turuncu gibi kaldı..dediğim gibi beyaz sabun kullanıyorum biraz akıttı
kendi saç rengim çıkıyo biraz biraz marta kesin yaptırıcam valla şuanki saçma rengi gördükçe
gidip yaptırayım diyorum ama alttan çıkacak o bakırlık ve güzel olmayacak tonu o yüzden sabrediyorum..
bu arada beyaz sabunu denesene bi süre canım boyanı akıtır..ama saçını krem vs ile durulaki yumuşak olsun sabun zor çünkü biraz..
evet canm bende beyaz saf sabun aldım ilk kullandım boyanın rengi degişti bile:) çok açıldı rengi açık kumral oldu nasıl şaşırdım :)
benim saçımda çok yağlıdır sabun iyi geldi valla...
Ben kuaföre resim göstermeme rağmen istediğim gibi saçımı yapamadı..Ben krepe balyaj istedim o tüm saça paket attı..Birde küllü cila attı yeşil platin karışık bir renk oldu..Aynaya bakasım gelmiyor..Eşim beğendi ama ben beğenmedim..Tekrar gittim biraz bekleyelim cila atalım dedi..Birde keratin yüklemesi yaptırdım..Tekrar gittiğimde keratin yaptıracağım..Arkadaş üç tane resim gösterdim yapamayacaksan yapamam diye söyle..Yaptıracağınız kuaförle iyice konuşun ve siizi anlamasını sağlayın..
üfff en nefret ettiğim şey inşallah bu sefer de gelmez benim başıma da
neyse canım eşin beğendiyse sen de çok kafanı takma
foto eklesene çok merak ettim nası bi ton yaptı saçını kuaför
Sen biliyorsun ama arkadaşlarada fikir olsun diye ekleyeyim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/yipra...4613-yanik-saca-tek-cozum-4.html#post28455795
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?