- 4 Ağustos 2022
- 19
- 8
- 1
- 30
- Konu Sahibi Bayanpapatyaaa
-
Tesekkur ederim fikir verdiğiniz icinAralarından en güzeli zehra bencede
Zehraya yorum yapmak icin girdim ama seceneklerin arasında sevdeyi görünce digerlerinin bi önemi kalmadı
kızımın ismi sevde olacak insallahcok kibar cok tatlı sevde
Hayırlı olsun minnak sevde saglikla gelsin insallahZehraya yorum yapmak icin girdim ama seceneklerin arasında sevdeyi görünce digerlerinin bi önemi kalmadı
kızımın ismi sevde olacak insallahcok kibar cok tatlı sevde ❤
Peki öneriniz var mi anlamli güzel bir isim olsun ama deniz öykü inci ada vs hoşlanmıyoruz turkçede olabilir dinide tavsiye isimlere acigiz iki isimde olabilir tercihen tek düşünüyoruz
Yeğenimin adı zehraZehra ismi sizce nasil??
Bu sene en cok konulan isimler neler ??
Amine hafsa sevde şeyma hümeyra serra vs bu tür isimlerden hangileri daha cok konuluyor ve zehra ismi icin ne düşünüyorsunuz fikir ve tavsiylerinize acigim anlamli isimler oneredebilirsinizzeynep ve elifler cok var eledik gibi onlar malesef
Teşekkür ederim canim fikir verdiğin içinYeğenimin adı zehra
Ay parçası gibi güzelkonulabilir hitap etmesi kolay anlaşılır bi isim
SahraPeki öneriniz var mi anlamli güzel bir isim olsun ama deniz öykü inci ada vs hoşlanmıyoruz turkçede olabilir dinide tavsiye isimlere acigiz iki isimde olabilir tercihen tek düşünüyoruz
Ben isim konusunda bilgisizim baya bayaTeşekkür ederim canim fikir verdiğin içinsenin baska tavsiye ettigin kulaga hos gelen anlamli isimler var mi ??
Zehra bence güzel isimZehra ismi sizce nasil??
Bu sene en cok konulan isimler neler ??
Amine hafsa sevde şeyma hümeyra serra vs bu tür isimlerden hangileri daha cok konuluyor ve zehra ismi icin ne düşünüyorsunuz fikir ve tavsiylerinize acigim anlamli isimler oneredebilirsinizzeynep ve elifler cok var eledik gibi onlar malesef
Sahra
Billur
İnci
Berrin
Berrak
Bunlar güzel mesela
Hem şık hem biraz daha güncel
Niye kiBillur ile çok dalga geçerler.
ay tam bunu yazicaktim ahajahajah sonra bana fesat derler diye yazmadimBillur ile çok dalga geçerler.
Yaaa niyeeeay tam bunu yazicaktim ahajahajah sonra bana fesat derler diye yazmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?