Endokrinoloji Zehirli Guatr Graves hastalığı

Yok olmadı daha yeni ilaç kullanıyorum bazılarında olabiliyormuş ama göz kapaklarımda şişme var guatır için troid sintikrafisi isdedi
Benimde gözlerimde ağrı vardı şükür geçti ama göz kapaklarimda şiş var benimde biride digerinden bir tık büyük gibi ..bende 1.5 aydır ilaç kullaniyorum ..rabbim hepimize şifa versin ins

Benimde gözlerimde ağrı vardı şükür geçti ama göz kapaklarimda şiş var benimde biride digerinden bir tık büyük gibi ..bende 1.5 aydır ilaç kullaniyorum ..rabbim hepimize şifa versin ins
hepimiz için hayırlısı ama benim gözümde öyle durum olmadı bildigim kadarıyla geçiçi şişlik ama göz doktoruna görün

hepimiz için hayırlısı ama benim gözümde öyle durum olmadı bildigim kadarıyla geçiçi şişlik ama göz doktoruna görün
Evet göze gittim ölçümler yapıldı şuan tedaviye başlayamayiz bir sorun yok dedi şişlik zamanla geçebilir dedi ..evet ins hepimiz için hayırlısı ins

Merhaba ultrasyon bakıldı sintgrafi çekildi nodül yok dendi ..ve antikor testleri yapıldı trab hariç o yapılmamış
Ya şöyle söyleyim bende nodil var bana test olarak sintigrafi çekilecek bu test tam olarak nedir ultrosonmu bilemedim onun dışında bak test istemedi bu sintigrafiyi neden istedi acaba

Ya şöyle söyleyim bende nodil var bana test olarak sintigrafi çekilecek bu test tam olarak nedir ultrosonmu bilemedim onun dışında bak test istemedi bu sintigrafiyi neden istedi acaba
Bana sintigrafiyi nodül varmı yokmu diye emin olmak için istendi sizinde nodulun durumuna bakilabilir koldan iğneyle radyasyonlu ilaç veriliyor çok çok az bir atam gibi düşünün sonra bir 10 -15 dk sürüyor sanırım bakılması ..endişe etmeyin troidlerin durumuna bakilmak için net bişey soylenmesi için isteniyor

Çok teşekkür ederim çok sogolun biraz endişe etmiştim ısallah hepimiz için hayırlısı umurarım zehirli guatırdan kurtuluz. Hayırlısı artık

Merhaba ultrasyon bakıldı sintgrafi çekildi nodül yok dendi ..ve antikor testleri yapıldı trab hariç o yapılmamış
Kusura bakmayın size bir şey sormak istiyorum benim sintigrafi çekildi sonuç soguk nodil çıktı şimdede biyopsi isteniyo kanser riski olurmu ayrıca ilaçlarımı içiyom düzenli birde sizin sintigrafi sonucunuz ne çıkmıştı baya sitres yaptım

Merhaba sitres yapmayın ins sonuç güzel gelir ..bende sintgrafide nodül gözükmedi oyuzden sadece graves hastaligi için verilen ilaçları iciyorum siz içinizi ferah tutun sitres yapmayın ins bu mübarek günler şifa bulursunuz ..

ısallah allah herkese şifa versin ister istemez sitres yapıyoruz umarım düzelir diye umut ediyom

Son düzenleme:
Aradan zaman geçmis nasıl oldunuz acaba bendede graves hastalıgı tespit edildi.sizin t3 ve t4 degerleri kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…