Nerde oldunuz ameliyatınızı Ankara daMerhaba. Graves hastalığından 16 sene önce ameliyat oldum. 14 yaşında iken. Gözlerim düzelmedi. Çok ileri çıkmıştı. Ondan da ameliyat oldum ankara'da.
Antalya ya bu graves hastalığını geçirip gözleri tedavi edilen var mı acaba??Gözlerimden gazi Üniversitesinde oldum. Psikolojim çok bozuldu. Ve bu ameliyat çok zordu. İki gözü birer hafta arayla ameliyat ettiler. Göz arkasını kazıdılar. Çok çok zordu. Sonra göz kapağı düzeltme ameliyatı oldum. Ve iki gözüm arasında dikkatle bakacak birisi asimetrik olduğunu anlar. Şu an sürekli kuruyor.
Merhaba bende graves hastasıyım bir hafta oldu tedavi başlayalı sizin şuan durumunuz nedir acaba ? Gözler iyilestimiMerhaba. Ekim ayından bu yana graves hastalığı tedavisi görüyorum . Gözlerim de çift görme ileri çıkma bulanıklık baskı ve göz kapaklarında şişlik var. Tedevim devam ediyor fakat olumlu yönde herhangi bir ilerleme yok henüz graves hastalığı geçirip gözlerinde ileri çıkma olan arkadaşlar var mı aranız da tedavi sonucu durum nasıl düzelme oldu mu? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınızı bekliyorum
Merhaba bende graves hastasıyım bir hafta du tedavi başlayalı sizin şuan gözleriniz nasıl acaba hastalık ne durumda ?Merhaba. Ekim ayından bu yana graves hastalığı tedavisi görüyorum . Gözlerim de çift görme ileri çıkma bulanıklık baskı ve göz kapaklarında şişlik var. Tedevim devam ediyor fakat olumlu yönde herhangi bir ilerleme yok henüz graves hastalığı geçirip gözlerinde ileri çıkma olan arkadaşlar var mı aranız da tedavi sonucu durum nasıl düzelme oldu mu? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınızı bekliyorum
Merhaba bende graves hipertroidi hastayım 2 senedir ilaçla tedavi oluyorum gözlerim oyle dışarı cikmadi ama ilk bir sene goz kuruluğu sürekli enfeksiyon oldu bende ama geçti iki ay önce bende ilaçlarımı bıraktım bi kac gün sonra dahiliye doktoruna gittim doktor tahlillere bakarak hasimoto başlangıcı olmuşsun dedi ilaci bir ay daha kullanma sonra tahlil yenileyim dedi içmedim ama bi yandan da şaşırdım endokrine gittim sonuç tsh yeniden düşmüş yani doğru doktor endokrin kafaya takmayacaksın ilaçlarını saatinde içip düzenli kontrollerini yaptirirsan düzeliyor hastalık merak etmeMerhaba bende graves hastasıyım bir hafta du tedavi başlayalı sizin şuan gözleriniz nasıl acaba hastalık ne durumda ?
Cok teesekkur ederim canım benimde gözler dışarı çıkmadı ama göz kapaklarindw şişme ve biraz çekilme oldu ins bu durumda geçicidir ..cevabınız için çok teşekkür ederimMerhaba bende graves hipertroidi hastayım 2 senedir ilaçla tedavi oluyorum gözlerim oyle dışarı cikmadi ama ilk bir sene goz kuruluğu sürekli enfeksiyon oldu bende ama geçti iki ay önce bende ilaçlarımı bıraktım bi kac gün sonra dahiliye doktoruna gittim doktor tahlillere bakarak hasimoto başlangıcı olmuşsun dedi ilaci bir ay daha kullanma sonra tahlil yenileyim dedi içmedim ama bi yandan da şaşırdım endokrine gittim sonuç tsh yeniden düşmüş yani doğru doktor endokrin kafaya takmayacaksın ilaçlarını saatinde içip düzenli kontrollerini yaptirirsan düzeliyor hastalık merak etme
Birde yeme düzeninizi nasıl ayatladiniz yazarmisiniz ne yediniz neden kacindiniz?Merhaba bende graves hipertroidi hastayım 2 senedir ilaçla tedavi oluyorum gözlerim oyle dışarı cikmadi ama ilk bir sene goz kuruluğu sürekli enfeksiyon oldu bende ama geçti iki ay önce bende ilaçlarımı bıraktım bi kac gün sonra dahiliye doktoruna gittim doktor tahlillere bakarak hasimoto başlangıcı olmuşsun dedi ilaci bir ay daha kullanma sonra tahlil yenileyim dedi içmedim ama bi yandan da şaşırdım endokrine gittim sonuç tsh yeniden düşmüş yani doğru doktor endokrin kafaya takmayacaksın ilaçlarını saatinde içip düzenli kontrollerini yaptirirsan düzeliyor hastalık merak etme
Korkma bende de hala şişiyor ama çok şükür oyle kötu bisey olmadı hala batma var gozlerimde tsh reseptör trab la ilgili o cok yüksekse gözlerde cikma oluyor bildiğim kadarıyla sen sadece ilacini düzenli al kontrollerine düzenli git benim ikinci kere tekrarladı 9 sene önce bir daha olmuştu o zaman herkes söylüyordu bakışların degisik gözlerin farklı duruyor diye ama degerlerim düzelince geçmişti bu sefer de farklı şekilde gözlerime vurduCok teesekkur ederim canım benimde gözler dışarı çıkmadı ama göz kapaklarindw şişme ve biraz çekilme oldu ins bu durumda geçicidir ..cevabınız için çok teşekkür ederim
Sadece iyotlu tuz kullanmican deniz ürünleri iyot olan şeylerden olabildiğince uzak durmalisinBirde yeme düzeninizi nasıl ayatladiniz yazarmisiniz ne yediniz neden kacindiniz?
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun cevapladiginiz için ..Sadece iyotlu tuz kullanmican deniz ürünleri iyot olan şeylerden olabildiğince uzak durmalisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?