Zehirli aşkım sigaraya dönüş.

peptyy

Guru
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
355
13
9 ay tek bir sigara içmeyen ben, bir sinir krizi esnasında 1 tane yaktım ve gerisi geldi. nefret ediyorum kendimden ,1 haftadır tek tük ve gizli gizli içyorum , kendime olan öz saygımı kaybettim.20 yıllık hayallerim 20 saniyede yıkılınca çareyi kurtuldum sandığım zehirli aşkımda buldum . çocuklarım duyacak diye boyuna balkonda çamaşır asıyorum. oysa benimle nasıl gurur duyuyorlardı . kendimden nefret ediyorum .

genç değilsiniz sanırım.sigaranın dişlere zararını hatırlayın.diş etleri çekilmesine kadar gider,ve devam ederseniz ilerki yaşlarda dişleriniz dökülür.

Olabilir bende sigara icenleri anlam veremiyordum ama ona ragmen ne var su meretde bi kac kere ictim ve bi dahada agzima sürmedim. Sigara icmekle tesseli ediyorsun kendini baska ugraslar bulsan kendine,bu kadarda kendini asaglamana hic gerek yok esnek ol ve icini rahatlatmaya bak onunla beraber sigarayida azaltirsin aksi taktirde biraktigin gibi tekrar tekrar baslarsin bi dahada ellinden eksik olmaz.Yillarca sigara tiryakisi derecesinde insanlari bilirim ben bi biraktilar bi dahada acabasi bile (ummadigin kisiler hemde)olmadan dünya varmis,keske daha önce biraksaymissim dediler sadece bir sigarada 50 den fazla kanser yapici cok zararli maddeler vardir yüzünüzdeki canlilik gider solgun bi yüze sahip olursunuz bunu bircok sigara icenler kabul etmez ama öyledir maalesefki..
üstünde cok durma ama sigarayla rahatliyorum düsüncesine kapilmamaya bak derim

bence hic gec degil koskoca 9 ay icmemissiniz simdi ictiklerinizden keyif alcaginizi sanmiyorum
her ictiginiz sigara bundan sonra vijdan azabi olacagini istemiyorsaniz bu bir hafta icinde ictiklerinizi saymayin gormeyin hic icmediniz farzedin ve tekrar bitirin
toparlanin ve tamamen birakin sizin icin zor olacagini hic sanmiyorum
basarirsiniz:KK16:

tüh bu olmadı işte.
ben yeni bırakırken sizin yardımlarınızla bıraktım şimdi böyle olunca insan korkıuor.tani hiç unutlulmuyomu bu meret.bencede bidaha içmeyin içmemiş sayın kendinizi aynen devam edin..lütfenn..
benim 4 ay oldu bırakalı..:KK37:

bide sormak istediğim,bunca zamandan sonra içerken ne hissettin?
büyük bi özlemlemi içtin hasretlemi yani?rahatladınmı içtikten sonra yoksa pişmanlıkmı?:KK37:

ben tiryaki değilim.
ama arada bir dal içerim.ama hergün 1 dal içsem bende de istek yani bağımlılık oluşuyor.
çok dikkat ediyorum.

bide sormak istediğim,bunca zamandan sonra içerken ne hissettin?
büyük bi özlemlemi içtin hasretlemi yani?rahatladınmı içtikten sonra yoksa pişmanlıkmı?:KK37:

özendirmek değil ama büyük bir zevk aldım.sadece kendime kızıyorum ,nasıl bir meretse dedim ya arkadaşım zehirli aşkıma dönüş, ötesi yok,rahatladım

9 ay bırakmak için emek harcamışken ve bıraktığınız süre içerisinde kendi üzerinizde ki olumlu her türlü durumu gözlemişken lütfen lütfen devam etmeyiniz. Bir kere dur diyebilmişsiniz. Yine ve yeniden diyebilirsiniz. En azından çocuklarınız için. :KK71:

9 ay bırakmak için emek harcamışken ve bıraktığınız süre içerisinde kendi üzerinizde ki olumlu her türlü durumu gözlemişken lütfen lütfen devam etmeyiniz. Bir kere dur diyebilmişsiniz. Yine ve yeniden diyebilirsiniz. En azından çocuklarınız için. :KK71:
teşekkür ederim iyi niyetiz için tabiki yine bırakabilirim bunu bir kez başardım , yine yaparım , ama şu günlerde çözülmeyi bekleyen çook büyük bir problemim var.ruh sağlığı bozulunca insan beden sağlığını pek umursamıyormuş içimdn sadece herşeyin paraya endeksli birdünyanın yok olmasını dilemek geliyor . sadece paran ve dış görünüşün geçerli olduğu fikrine saitlenen insanlarla yaşamaktan yoruldum

dün bırakıyorum bugün başlıyorum yarın bırakıyorum öbür gün yine elimde kurtulamadım şu illetten zehirden deniyorum olmuyor iradesizim nefsime hakim olamıyorum bende kendimden nefret ediyorum.bırakınca kilo alıcam diye korkuyorum hep öyle oluyor zaten her gün bırakıp tekrar başlamaktan kendime olan saygımı kaybettim

X