- 15 Mart 2017
- 896
- 1.382
- 113
- Konu Sahibi RagnarLodbrok
Bazı zehirlenmeler 72 saat ( 3 gün) sonra da ortaya çıkabiliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebek iyi mi peki?Bebek var o yuzden gidemedik hastaneler bu durumdaykende gitneyelim diyoruz ama evde gececek gibi degil
3 gün sonra çıkanlar da ağır mı geçiyor?Bazı zehirlenmeler 72 saat ( 3 gün) sonra da ortaya çıkabiliyor.
Buyuk kutu almistim yiyemedim yarisi kaldi dolapta1 gece durdu ertesi gun yedim.zehirlendimBildiğimiz ton baligi mi? O zehirliyor mu ya? Süt mü tüketmiştiniz?
Bebek iyi en azindan ogun yemegi yememisti ama esim ve ben baya kotuydum toparliyoruz biraz dahaBebek iyi mi peki?
Aa ben bunu hep yapiyorum. Yarisini buzdolabina koyup ertesi gun yiyorum. Bir daha yapmicam korktum. Ben de bir kez tavuktan zehirlenmistim. Ölümlerden döndüm. Cok gecmis olsun size de.Buyuk kutu almistim yiyemedim yarisi kaldi dolapta1 gece durdu ertesi gun yedim.zehirlendim
Size de ☺Aa ben bunu hep yapiyorum. Yarisini buzdolabina koyup ertesi gun yiyorum. Bir daha yapmicam korktum. Ben de bir kez tavuktan zehirlenmistim. Ölümlerden döndüm. Cok gecmis olsun size de.
Aman bebeğin iyi olmasına sevindim. Siz de en yakın zamanda iyileşirsiniz umarım. Tekrardan geçmiş olsun.Bebek iyi en azindan ogun yemegi yememisti ama esim ve ben baya kotuydum toparliyoruz biraz daha
Tesekkurler ins en kisa zamanda cok zorAman bebeğin iyi olmasına sevindim. Siz de en yakın zamanda iyileşirsiniz umarım. Tekrardan geçmiş olsun.