• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zehirlenirmiyim ?

Ayca parlak

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
109
13
13
Arkadaşlar midye ve çiğköfteyi yedim üstüne de ayran içtim ayranın tarihi 9 gün geçmiş sonradan farkettim zehirlenirmiyim ?

Bozuk olsa içemezdiniz sanırım ..

Deniz ürünleriyle süt ve süt ürünleri içmeyin

Bozuk olsa içemezdiniz sanırım ..

Deniz ürünleriyle süt ve süt ürünleri içmeyin
Tadı kötü değil di evet bi de kapalı ve buzdolabındaydı .bişey olmaz inşallah . Bir de midyeyde ayran ikisi bi arada olurmu bilemedim yemeden önce aklıma gelmemişti ama bi arada sorun olmaz dimi?

gidalarin üzerindeki son kullanma tariheri tahmini bir sinir.
son kullanma tarihleri gecen bircok ürün son kullanma tarihinden 1-14 gün sonra daha yenebiliyor. buna siz ilk görüntü sonra tadi ile karar verebilirsiniz.
tadi kötü olsaydi daha önce farkederdiniz zaten.
deniz ürünleri ile süt ürünleri ayni anda da tüketilebilir.
ikisi ayni anda yendiginde zehirler hurafesini bircogumuz biliyoruz.
ancak isin asli suki deniz ürünü bayat ise ve ayni anda süt ürünü tüketirseniz zehirlenme daha hizli ortaya cikabiliyor.
deniz mahsülü taze olduguna eminseniz süt ürünüyle ayni anda tüketmekte bir zarar yok.

gidalarin üzerindeki son kullanma tariheri tahmini bir sinir.
son kullanma tarihleri gecen bircok ürün son kullanma tarihinden 1-14 gün sonra daha yenebiliyor. buna siz ilk görüntü sonra tadi ile karar verebilirsiniz.
tadi kötü olsaydi daha önce farkederdiniz zaten.
deniz ürünleri ile süt ürünleri ayni anda da tüketilebilir.
ikisi ayni anda yendiginde zehirler hurafesini bircogumuz biliyoruz.
ancak isin asli suki deniz ürünü bayat ise ve ayni anda süt ürünü tüketirseniz zehirlenme daha hizli ortaya cikabiliyor.
deniz mahsülü taze olduguna eminseniz süt ürünüyle ayni anda tüketmekte bir zarar yok.
Teşekkürler sorun yaşamadım zaten

Back