Zehirlenir miyim?

rubina06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
1.147
4
kızlar az önce duştan sonra saçıma kurulanmayan saç spreyi sıkacaktım ki nasıl becerdiysem ağzıma sıktım bi fıs bşi olmaz dedim işime devam ettim ama midem bulanıyor korkuyorum psikolojikmidir acaba

Baş ağrısı,kusma,mide bulantınız varsa eğer isterseniz en iyisi siz 114 uzem 'i(ulusal zehir merkezi) arayabilirsiniz.

kızlar az önce duştan sonra saçıma kurulanmayan saç spreyi sıkacaktım ki nasıl becerdiysem ağzıma sıktım bi fıs bşi olmaz dedim işime devam ettim ama midem bulanıyor korkuyorum psikolojikmidir acaba

psikolojiktir. bir fısla zehirlemez. ben küçükken bir ağız dolusu prilli su içmiştim. bi kez de asetonu ağzımla açayım derken aseton ağzıma boşaldı :KK70: hiiiç bi şeycik olmaz :)

psikolojiktir. bir fısla zehirlemez. ben küçükken bir ağız dolusu prilli su içmiştim. bi kez de asetonu ağzımla açayım derken aseton ağzıma boşaldı :KK70: hiiiç bi şeycik olmaz :)

annemde bişey olmaz diyor bende çamaşır suyu içmşim:KK1: annem o bile zehirlemedi dedi ama bakalım

bende asetonu ağzımla açmaya çalışıp bayağı bir aseton yutmuştum. bulantı kısa sürede geçerse önemli değildir. su iç bol bol.

X