- 15 Ocak 2017
- 181
- 291
- 103
- Konu Sahibi pofudukterlik
-
Haklısınız büyük ihtimal ikisinin ayrı kokusundan etkilendim hafiften alışık da olmayınca bilemedim. Bir dahakine daha dikkatli olacağım umarımYaşadığın his çok normal korkunun getirdiği bir tepkime asla ve asla zehirlenmedin emin ol bol su iç senin zehirlenmen için ikisini içmem gerekiyor zehirlenmek o kadar kolay değil dikkatini başka yöne çek düşündükçe psikolojik ağırlık hissedersin fiziksel bir atağa dönüşü
Yutkundunuz mu ağzınıza gelen tadıYaşadığın his çok normal korkunun getirdiği bir tepkime asla ve asla zehirlenmedin emin ol bol su iç senin zehirlenmen için ikisini içmem gerekiyor zehirlenmek o kadar kolay değil dikkatini başka yöne çek düşündükçe psikolojik ağırlık hissedersin fiziksel bir atağa dönüşü
Korkmanin temelinde yalnız olman ailenden uzakta olman endişenin temelinin farkına varirsan herşey daha kolay oluyor. Anksiyetenin tetikleyen durum muhtemelen ailenden uzakta olmak. Korktuğun için sana kızmak doğru olmaz. Temelinde daha farklı bir korku yatıyor. Telkin et kendini ve lütfen farklı şeylerle oyalan yoksa yarına kadar gözüne uyku girmezSağolun ben hiç bu temizlik işlerinden anlamam. İnsan bilmediği için kokuyor aslında. Ailem de uzakta şu an o yüzden kızdılar bana yapma öyle sakın, niye yaparsın ki falan diye panik ettim. Dediğiniz gibi zehirlenmek çok daha belirtileri ağır bir şeydir büyük ihtimal.
Bu bana ait bir soru mu anlamadım açıkçası, soruyu da pek anlayamadım.Yutkundunuz mu ağzınıza gelen tadı
Ben okurken yanlışta anlamış olabilirim ama boğazımda yanma hissettim dediniz ya acaba azıcıkta olsa dişinizi fırçalarken kaçtı mı çamaşır suyu o yüzden mi yanma hissettiniz ondan dedim yutkundunuz mu diye?Bu bana ait bir soru mu anlamadım açıkçası, soruyu da pek anlayamadım.
Sakin ol bir şeyin yok naneli macundsn dolayı böyle hissediyorsun o tepkime gerçekleşseydi korkudan ortamdan kaçardın zaten anında büyük bir köpürme ve fıslama olur duman çıkardı. Bir şeyin yok senin sakin ol müzik dinle uyumaya çalış.Merhaba ben öğrenciyim. Az önce tuvalet temizliği yaptım ve ayrı ayrı olmak üzere çamaşır suyu ve kireç çözücü kullandım. Asla birinine değmedi. Sonradan dişlerimi fırçaladım naneli diş fırçasıyla. Ve son anda maalesef elim kaydı bir fıs çamaşır suyunu kireç çözücüye sıkmış oldum. Hemen sifona bastım. 1 sn tepkime olmuştur. Yani yine birbirine karışmadı diyebiliriz. Ne duman oldu ne bir şey hissettim. Çıktım her şey normaldi. Sonra boğazımda serinlik hissettim korktum, biraz ehvamlıyım. Naneli macunun serinliğidir diyordum ki şimdi hafif bir yanma gibi korkuyorum. Açıkçası ne gözlerim yandı ne nefes alışverişimde bir şey var ne de bir koku duydum. Sadece boğazımda var yok arası bir yumru hissi ve sanki hafif yanma var. Bunu yazaken fark ettim nefes verirken daha çok sesimi duyar gibiyim. Hastaneye gitmek istiyorum ama anneme anlattım zehirlensen anlarsın dedi ama sanki kötüye gidiyorum çok korkuyorum. Yurt odamdaki kıza sordum bir koku yok telaş etme deyip uyudu ama ben hala hastaneye gitsem mi diyorum. Telaştan mı başka şeyden mi emin bile olmadan ellerim hafif titriyor.
Anladım o imkansız. Ellerimi baya yıkamıştım.Ben okurken yanlışta anlamış olabilirim ama boğazımda yanma hissettim dediniz ya acaba azıcıkta olsa dişinizi fırçalarken kaçtı mı çamaşır suyu o yüzden mi yanma hissettiniz ondan dedim yutkundunuz mu diye?
Ha tamam o zaman hiç endişe etmeyin bende bi an kaçtı sandım da anlamadım başta.Anladım o imkansız. Ellerimi baya yıkamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?