Zedprex antidepresan kullanımı hakkında bakar mısınız ?

Yagmurr__

10.02.2018 yıkıldım ve birdaha kendime gelemedim.
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
408
402
29
Doktora gittim anksiyete kişilik bozukluğu teşhisi koydu. Ve bu ilacı önerdi ailemden gizli gittim ve yarın baslicam. Hem korkuyorum hemde mecburum. Aranızda kullanan var mi

Bilmiyorum bana ne yan etkisi oldu ne de etkisi.yani oyle korkulacak bir ilac degil.hafif bir antidepresan sanirim.o yuzden ben bir kutu bitirdim doktor tekrar gel demisti gitmedim.

Senin ne sorunun vardı ki

Doktora gittim anksiyete kişilik bozukluğu teşhisi koydu. Ve bu ilacı önerdi ailemden gizli gittim ve yarın baslicam. Hem korkuyorum hemde mecburum. Aranızda kullanan var mi

Ben de gittim bugün psikiyatriste ailemden gizli. Sosyal fobi dedi ve zedprex yazdı. Aldım bakalım başlayacağım inşallah bir faydası olur. 3 hafta sonra tekrar randevum var. Olumlu bi sonuç olur umarım. Siz naptınız kullanıyor musunuz ilacı ? Etkisi var mı ?

Bende kullanmaya başladım 8 gün oldu hiç bir yan etkisi olmadı henüz bir rahatlatma da olmadı sadece bazen kalp çarpıntısı yaptı bende o kadar 1 hafta sonra randevum var gidicem bakalım nolucak . Bende ailemden gizli gidiyorum

Bu tarz ilaçların etkisi zaten 2-3 haftada anca görülüyormuş. Iyi sizin 1 haftanız dolmuş. Merak ediyorum acaba sonuç alabilecekmiyiz? Benim de daha 3 gün oldu ama etkisi ya da yan etkisi olursa yazarım . Siz de mi devlet hastanesine gidiyorsumuz ?

Balım babam kullanıyor, yan etkisini geçtim o kadar faydası var ki babama.. Bazen almıyo mesela ilacını. Hemen anlıyorz. Aldığında çok çok iyi çünkü.

Aynen devlet Hastanesi'ne gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…