resimden anlayabilirimKahverengi sade bi klozet takımım var cnm olurmu
canım halını ne kadara verirsin merak ettimdearadığım urun banyoda rahatlıkla kullanabılecegim banyo paspas takımları.
küçük çiçekli cıtır cicekli english home tarzı her urun.
25 tlcanım halını ne kadara verirsin merak ettimde
Hafif bir urundur. Yanlis yazmisim hali gorunumunde ama pelus kilim demek daha dogru olur.canım halını ne kadara verirsin merak ettimde
2 ye 1.40 benim odama buyuk geldiginden ben yanlardan katlama yapiodm.Bide ölçü yazarmisin
1 yil oldu alali. Ikizler emeklemeye baslayacak die Elden cikariorm.cnm marka filan varmı çok hoşuma gitti ne kadar kullandın onu
Markasi yok. 2 ye 1.40.cnm marka filan varmı çok hoşuma gitti ne kadar kullandın onu
ilk resimdeki ortadaki paspas hala duruyormu ücretli olarak gönderirseniz ne kadara verirsiniz :)Takasa acik kizlar...kiz bebek cicileri ....oyuncaklar...erkek bebis cicileri. ((18 24 ay olacak.)) Uzun hirka vs..
1. Resimdeki hali gorunumundeki urun pelus kilimdir. Basliga yanlis yazmism. Metre isi kumascilarda satilir. Altina hali kaydirmaz dikildiginde hali gorunumu verir. Ben hali kaydirmaz diktirmeye gerek gormedm. Urunu bir yil once aldm.
2.pelus paspaslarin altinda kendinden kaydirmaz vardir. Birinci sinif bi urundur. Tuy dokmme vs yoktur. 30 derecede tertemz olur..
Duruyor 30 tlye gonderirm.ilk resimdeki ortadaki paspas hala duruyormu ücretli olarak gönderirseniz ne kadara verirsiniz :)
Ankaradayım göönderebilecekmisiniz Samsundan mı yollayacaksınızDuruyor 30 tlye gonderirm.
Samsundan yollayacagm.Ankaradayım göönderebilecekmisiniz Samsundan mı yollayacaksınız
kucuk iki paspas satilmadi.Merhaba paspas satılfımı