• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zebra perde

kızlar piyada da baya çok çeşit var...tekzendekinin boyu kısa.koçtaş taki uygun fiyat fakat çin malı....taç ınkiler çok pahalı :delphin:

Ben de zebra perde düşünüyordum salona fakat, vazgeçirdiler beni. Özellikle, yeni çıkan bir perde türü olduğu için fiyatının bu kadar yüksek olduğu, önümüzdeki yıllarda ucuzlayacağı söylendi. Ben onun yerine, salona katlamalı perde yaptırmaya karar verdim. Zebra perdenin çizgileri gözü yorabilir diye de düşündüm. Mutfağa da katlamalı yaptırmaya karar verdim. Sadece yatak odası ve diğer odalara tül alacağım.

arkadaşlar geçen gün perdeciye gittim. modellere baktım. stor perdelerin katlamasızları çıkmış. düz iniyor. mekanizması yok. temizliği nasıl oluyor diye sordum. siliniyor dedi. yıkama olmuyormuş onlarda. ben salona katlamalı stor yaptırmayı düşünüyorum.sonuçta onlar yıkanıyor ama mutfağa bu katlamasızlardan yaptırabilirim

kızlar kumas storlar cok hos oluyor ortalıgı kocaman gosterıyor

ben mutfaga bunun penbesını ve boncuklusu yaptırdım dehset guzel oldu

Son düzenleyen: Moderatör:
benim mutfağım american olduğu için salonada mutfağa da aynı desende stor yaptırdım we çok da güzel oldu....yatak odama da alta düz beyaz stor üste siyah ve desenli tül stor yaptırdım...çok kullanılışlı ve şık oldu valla

fiyatları ; desensizler 25-30 tl'den başlıor ve süet ve deri olanlara kadar yani 150 tl'ye kadar çıkıor
ANTALYA'da olanlar yerler hakkında bilgi verebilirim

Nişanlım jaluzi perde fabrikasında çalışıyor.Zebra perdelerin içeriyi gösterdiğini ve pahalı olduğunu ondan duyduğumu hatırlıyorum.Bizim mutfağa ahşap jaluzilerden yaptı.Ve gören herkeste ondan istiyor.Salonda da store perde.Çeşitlerini bilmiyorum ama evlenince artık nişanlım kendisi karar versin nereye nasıl perde yapılacağına :))

Nişanlım jaluzi perde fabrikasında çalışıyor.Zebra perdelerin içeriyi gösterdiğini ve pahalı olduğunu ondan duyduğumu hatırlıyorum.Bizim mutfağa ahşap jaluzilerden yaptı.Ve gören herkeste ondan istiyor.Salonda da store perde.Çeşitlerini bilmiyorum ama evlenince artık nişanlım kendisi karar versin nereye nasıl perde yapılacağına :))

hangi fabrika cnm??

Bende çok kararsız kaldım bu zebra konusunda.Hatta burda konumda yazdım da.
Beyaz gördüm mağazada,gayet şık.
Fakat beni temizliği düşündürdü.
Ben bir şey aldım mı onu yıkamazsam çatlarım:)

Aslında kumaş değil,farklı bir yapısı var.
Hala fikrim değişebilir.
Buradaki yorumları takip edeceğim.

bende çok beğeniyorum zebraları hatta arkadaşın resimde eklemiş olduğu son perde harika duruyor. mutfak için beyazını almayı düşündüm ama sonuçta mutfakta buhar...vb şeylerden dolayı illaki belli bir müddet sonra yıkamamız gerekecek. bir de rengini beyaz istiyorum o nedenle sanırım ahşap jaluzi ya da metal jaluzi yaptırıcam

ben de mutfağıma yaptırdım.harika duruyor ve kullanımı çok pratik....senede 2 defa da yıkatmaya vercem...tavsiye ederim

benim mutfağımdada siyahsimli olanı kullanıyorum çok kullanışlı ve modern duruyor hem tül hem perde görevi evimin resimlerini koydum ordan bakabilirsiniz

zebra perde biz de bakmıştık ama bana pek kullanışlı gelmedi...temizliğinin elektrikli süpürgeyle yapıldığını söylediler mağazada...hemde tül olarak kullanmak isteyince etrafı tam göremiyorsun,hapisane camı gibi geldi gözüme:) o nedenle almadım...

selam bnde toptan ve peraknde perde satışı yapıyorum her konuda yardımcı olabilrm üstelik fiyat araştrması yapmadan almayın derim bir de yatak odası için dijital baskılı zebra perdelere eşinizle resminizi bastırabilrsiniz çok değişik ve güzel oluyor :42:

benim de mutfağım zebra. gri-beyaz. çok şık duruyor, herkes çok beğeniyor. metresi 90 liraydı

ben kızımın odasına yaptırdım gayet güzel ve şık öneririm mutfagınadada güzel yakısır

Back
X