• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zebra perde

bütün odalara yakışan şık bir perde. fiyatı 50 tl ile 160 tl arasında değişiyor. yerli, ithal ve çin üretimi var alırken dikkat edilmesi gerekli. fiyatı kalitesini göstermez. güvendiğiniz yerden alın.

kızlar zebra perde ve stor perde nasıl temızlenıyo kullananlar cevap yazsınlar lutfen mutfagıma ıstıyorum ama temzılıgını bılemedıgım ıcın kara veremıyorum

ben dün bir perdeciye sordum yıkanabilir zebralar varmış yanı yere yayıp fırçayla ya da bezle silip üzerine su dökebiliyomuşsunuz yıkanabilir zebranın metre karesine 75 tl dedii ben onu düşünüyorum

canım bu perdelerden bızım evde var annem gecenlerde yaptırdı ıkı mılyar fılan verdı ve cok memnunuz cok sık ve asil duruyor ayrıca cok kullanıslı. tüm evi yaptırdık. boydan boya cam bizim evin balkonları. ben ileride kendi evimede yaptıracağım. temizlemeside cok kolay. nemli bezle temizleniyormus. valla ben yapamadığım yerde kuru temizlemeye yollarım diye düşünüyorum. ayrıca normal perdeler 4 den asağı değilken buna bu parayı vermek cok güzel. bizimkisi ikinci resimdekindendi. beyaz ve gümüs şeklinde olan. mükemmel duruyor kesinlikle yaptırın derim.

Back
X