• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zayıflayarak hayatımızda değişen şeyler?

hergün nerdeyse yatarken yarın diye yatıyorum ama sabah olduğunda kahvaltıyla bozmaya başlıyorum şunuda yiyeyim diye başladığım cümle battı balık yan giderle bitiyor irade denen şey yok bende artık buna kanaat getirdimbi gün kendime öyle bi ceza vercemki akşama kadar yiyip patlayarak ölecem...
kilolu olmanın eksilerini sormuşsunuz tartıdaki artıdan başka herşey eksii gelip geçen sezon kıyafetleri bi mağazaya girince yakışanı aramak yerine olanı aramak daha neler neler........

Tebrik ediyorum sizi. nasıl başardınız 30 kilo vermeyi? ve ne kadar zamanda :)

teşekkürler :)

60 kiloyu görmem toplamda 10 ay falan sürdü diyebilirim. hala yediklerime dikkat ediyorum ve spor yapıyorum. hedefim aslında 55ti. şimdi tekrar başladım ve inş bu sefer görücem 55i :) şu an 38 beden giyiyorum, 36 olmak istiyorum :)

Selam
ben 75 kg 60kg düştüm yanı toplamında 15 kg bu kıloyu tam 1 yılda verdim
veremedim aylar oldu ama hiçi bir zaman pes etmedim

hayatımda değişen ne oldu yıllardır suratımda geçmeyen sivilceler vardı gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kalmadı en ağır ilaçları kullandım ama banamsın demedi ben ne zaman zayıflamaya başladım yanı sağlıklı beslenmeye diyelim o zaman sivilcelerden kurtuldum

önce 44 bedendim şimdi 38 bedenım bunun mutluluğu tarıf edilmez sadece yaşanır

aslındda zayıflamak hiçte zor değil sadece yemek yemesini bildiğimiz sürece gerisi geliyor

eğer kilolarınızlar savaşmak istiyorsanız önce kendinizle savaşın arkadaşlar

teşekkürler :)

60 kiloyu görmem toplamda 10 ay falan sürdü diyebilirim. hala yediklerime dikkat ediyorum ve spor yapıyorum. hedefim aslında 55ti. şimdi tekrar başladım ve inş bu sefer görücem 55i :) şu an 38 beden giyiyorum, 36 olmak istiyorum :)

porsiyonlarını falan mı küçülttünüz yoksa düzenli diyet mi yaptınız

porsiyonlarını falan mı küçülttünüz yoksa düzenli diyet mi yaptınız

düzenli bi diyet listem hiç olmadı. sadece zararlı oldugunu bildiğim şeylere mümkün olduğunca hep hayır dedim.

5,5 ay boyunca tatlı veya şeker adına hiçbir şey sokmadım ağzıma. porsiyonlarım da küçüktü az yiyodum. en fazla kiloyu ilk 6 ayda verdim zaten. sonra baya yavaşladı kilo vermem. sporu hiç bırakmadım en önemlisi de bu. bol su içtim. her akşam yeşil çay demledim. öğlen ve akşam yemeklerinde ekmek yemedim. sabah kahvaltısında 4 dilime kadar ekmek yediğim oluyodu. kahvaltımdan pek kısmadım. öyle kibrit kutusu peynirmiş şu kadar zeytinmiş olaylarına hiç bulaşmadım. diyet günlüğümde de var menülerim hep dolu dolu oldu. bir de bir öğünümde mutlaka protein tükettim. etsiz karnım doymuyo çünkü benim. hiçbir şey yoksa yemeğimin yanında yoğurt yedim hala da öyle yerim. özellikle pulbiberli yoğurt çok tok tutuyor.

Back