Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
:roflol:mafoldumben
ne yapsam olmuyoooor, bana yardım edin, nediyetler uyguluyorum, halsizleşiyorum ama 60 kg dan 1 gram eksilmiyoruuuum. noooolur yardım, delirecem.:gitme::a015:
canım ya forumda ki zayıflama baslıklı konulara bi göz atsan....:bbo: bende aynen 60 kiloyum gram oynayamıyorum artık..sigarayı bıraktım..benim kilolar yerlesti neyapsam yok faydası....ama arkadaslarımız güzel seyler paylasmıs denemekde fayda var bence...bende 10 gün sonra falan bişeylere baslamayı düsünüyorum artık hayırlısıyla..ben biber hapı almıstım..ama sanırım sahteydi mafoldumben gram zayıflamadım artı bas dönmesi falan yaptı..arkadaslardan orjinalini ögrendim..simdi onu denemeyi düsünüyorum..eger düsünürsen....cok konustum biliyorum ama kilo diyince aynı dertteyim :çok üzgünüm: annemin bi arkadsı soğan suyunu denemişti..1 ay kadar bi sürede baya baya zayıfladı bende düsündüm..tembellikten baslayamadım..bi dene istersen..cok konustum biliyorum ama yardımcı olmak istedim elimden geldigince..en önemlisi inanman ve sorun haline getirmemen ....insallah istedigine ulasırsın....
Verdiğim linkten başlıklara göz atarsanız zayıflamak isteyenlere özel bir başlık var hatta size çok uygun 60 kilo gurubu var bu başlıklardan yararlanabilirsiniz...