• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflatan çay ??????

hilali_yigidim

yigidin annesi
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
85
30
3
Merhaba hanımlar
Şu lanet kilolardan nasıl kurtulacak bilmiyorum spor yapamıyorum nedenlerim var.. Boğaz’ıma 2 gün dur diyorum 4 üncü gün tatlı yiyorum o yüzden bana yardım edin derdime derman olun lütfen tecrübeli hanımlar zayıflayan veya Yok tutan bitkisel çaylar varmı işe yarayan ve uyguladığınız
Şimdiden teşekkürler hanımlar :KK49:

Aksam 5ten sonra kesinlikle bişey yemeyin
Sabahın en kör saati canınız ne cekiyorsa yemek serbest olsun sonrasında asla taşmayın
Örnegin pasta kesilirdi aksam ben ertesi sabah dilimimi yerdim
Dogadan form cay bende işe yarıyor ancak her bünye bir değil ve direk zayıflatma gibi bi özelliğide yok zaten bagırsakları rahatlatır
Spor yapamıyorsunuz ancak yürüyebilirseniz birkaç durak önce inin en azından vs

Hicbir cay , hap vs zayiflatmaz tam tersi sagliginizdan olursunuz
Spor salonuna gitmenize gerek yok , acin youtubu leslie walking var , hatunla evde spor yapin , ekmegi ve sekeri kesin , kilo vermeniz garanti
Birde beslenme duzeninizde degisiklik yapin , pilav ve makarna yerine bulgur yiyin , meyveyi yerken mutlaka bi avuc findikla yada yogurtla yiyin

zayıflatan çay yeşil kahve vs gibi şeyler yok. Olsaydı dünyada obezite- şişmanlık kalmazdı. Amaliyat bile kesin çözüm değil.

Tatlı bağımlılığınız var sanırım tatlıyı kesmeden kilo verilmez öyle bir çay yok metabolizmayı hızlandırıcı yeşil çay ve tok tutması için doğal evde yapım kefiri öneririm ben kullanıyorum.

Sabahları aç karnına tarçın çubuğu bekletilmiş su içip (ılık olacak ama) haşlanmış yumurta, armut, karpuz ve suyla 9 kilo verdim. Ama hergün 30 dk en az yürüdüm. Sporu illa bi yerlere gidip yapmanıza gerek yok. Yattığınız yerde bacak hareketleri yaparak bile spor yapabilirsiniz.

Boğazını tutmazsan ,fiziksel aktivite yapmazsan tek başına çaylar mucize yaratmaz.

Ama tatlıya düşkünlüğünüz var ise insülin direncine bir baktirin derim

Sevdiğin Kıyafetler Artık Olmuyorsa Değişim Vakti Gelmiş Demektir

Son düzenleyen: Moderatör:
Back