zayiflamayla ilgili bikgi veren, ask romanlari tarzinda kitaplar ariyorum

lladyybugg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
337
25
38
34
İstanbul
Kizlar kitapligimda kitap kalmadi. Ama ozellikle ikinci el almak istiyorum. Ucuz olmasi bakimindan. Zayiflanaya yardimci yon verici kitaplar ask romanlari sıkıcı olmayan kisisel gelisim kitaplari tercihim. Ama tumjitap onerilerine acihim kitap isimlerine bakip internetten arastirip oyle karar vereceğim. Ucuza almak istiyorum cunku hepsini bir kez okuyup kaldiriyprum o yuzden sifir gibi kelimesini bana kullanmayin lutfen yipranmis olmasi benim icin onemli degil yeterki yirtik ve sayfalari eksik olmasin :) ilginize simdiden tak ederim ucuz kitaplar bekliyorum

Kizlar kitapligimda kitap kalmadi. Ama ozellikle ikinci el almak istiyorum. Ucuz olmasi bakimindan. Zayiflanaya yardimci yon verici kitaplar ask romanlari sıkıcı olmayan kisisel gelisim kitaplari tercihim. Ama tumjitap onerilerine acihim kitap isimlerine bakip internetten arastirip oyle karar vereceğim. Ucuza almak istiyorum cunku hepsini bir kez okuyup kaldiriyprum o yuzden sifir gibi kelimesini bana kullanmayin lutfen yipranmis olmasi benim icin onemli degil yeterki yirtik ve sayfalari eksik olmasin :) ilginize simdiden tak ederim ucuz kitaplar bekliyorum
canım hem zayıflama hem kişisel gelişimmi anlayamadım elimde çokça kişisel gelişim kitapları var kuantumla alakalı olanlarda var ayrıca aşk romanı hariç konuma bir bak istersen

Bende zayiflamayla ilgili pek cok kitap var,kisisel gelisim de var.Firsat bulunca yazacagim size adlarini.Kitaplarim okunmamis gibidir,bu konuda cok titizim.Ayrica romanlar da var.

Foyatlarida uygun mu canim TE="dileksu, post: 37120139, member: 183020"]Bende zayiflamayla ilgili pek cok kitap var,kisisel gelisim de var.Firsat bulunca yazacagim size adlarini.Kitaplarim okunmamis gibidir,bu konuda cok titizim.Ayrica romanlar da var.[/QUOTE]
Foya

Merhaba benim elim de de aşk romanları var.Listeyi bir ara yazacağım.

Kitap listem asagida,her biri 5 tl.Tumunu alirsaniz ,tumu 50 tl.Ayrica kisisel gelisim kitaplarim da var,yeni konu acacagim yakinda.Ptt kargoyla uygun fiyata yollarim.
Karatay Diyeti-Canan Karatay
Karatay Diyetiyle Obezite ve Diyabete Cozum Var-Canan Karatay
Karatay Mutfagi-Canan Karatay
Dukan Diyeti-Pierre Dukan
Dukan Diyeti Zayiflatan Tarifler-Pierrre Dukan
Dukan Diyetiyle 36 Bedene Yolculuk-Diyet Kacinilmazsa Zevk Almaya Bak-Melike Mehmetoglu
Sismansaniz Sebebi Var-Yasemin Soysal
Ruhunu Dinle Bedenini Doyur-Yasemin Soysal
Tek Sisman Beyniniz-Yasemin Soysal
Tek Suclu Beyniniz-Yasemin Soysal
Sizi Zayiflatabilirim-Paul Mc Kenna
Kac Kiloya Programlisin -Nil Gun
Hafifleyin,Genclesin-Osman Muftuoglu

Foyatlarida uygun mu canim TE="dileksu, post: 37120139, member: 183020"]Bende zayiflamayla ilgili pek cok kitap var,kisisel gelisim de var.Firsat bulunca yazacagim size adlarini.Kitaplarim okunmamis gibidir,bu konuda cok titizim.Ayrica romanlar da var.
Foya[/QUOTE]
Size yazdim listeyi,konuya bakabilirsiniz

Back