Zayıflamak istiyorum

gurbetxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2021
60
14
26
Selem kızlar dün yine açtım kimse bir şey yazmadı
Benim acil zayıflamam gerekiyor ama emziriyorum bana ne önerebilirsiniz lütfen yardımcı olur musunuz

Benek kaç aylık emziriyorsanız dengeli beslenmek zorundasınız ama spor yürüyüş yapabilirsiniz.

7 aylık bebeğim düğün ekimde ama ben yurt dışında yaşıyorum eylülde türkiyeye gidiyorum o yüzden gidene kadar ne kadar zayıflarsam o kadar iyi orda diyet yapamam
Bebeğin için bol sıvı tuketirsin.
Günde 3 lt iç.
Öğlene doğru ilk öğün kahvaltı
Akşam da 17 gibi son öğün yaparsın.
Baktın çok acıktın ara öğün yaparsın.

Ben Nisan 15 de başladım şuana kadar 17 kilo verdim kalan 7 kg yu veriyorum hali hazırda.

Ben 1000 kaloriyi geçmeyecek şekilde besleniyorum. Sen, emzirdigin icin extra kalori harciyorsun ona göre hesaplayıp dengelersin.

Merak etme zamanın var rahat verirsin.

Günde 3 lt iç.

Ben Nisan 15 de başladım şuana kadar 17 kilo verdim kalan 7 kg yu veriyorum hali hazırda.

Ben 1000 kaloriyi geçmeyecek şekilde besleniyorum. Sen, emzirdigin icin extra kalori harciyorsun ona göre hesaplayıp dengelersin.

Spor yaptınız mı

Dengeli beslenin. Şekeri tamamen hayatınızdan çıkartın. Sabah yumurta, peynir, zeytin bol sebze bir iki dilim ekmekle güzel bir kahvaltı yapın. Bence sabah yediğinizden çekinmeyin. Öğlen bir güzel çorba yiyin, ister bakliyatlı ister proteinli, yanına yine bolca salata. İkindi de yoğurt meyve. Akşam sebze yemeği, yoğurt :) ay diyetisyen gibi yazdım azıcık hadsiz oldu :) ama emziriyorsunuz. Az yicem diye kendinizi kısıtlamayın. Güzel yicen diyin. Dengeli ve güzel beslenin gider o kilolar

Benek kaç aylık emziriyorsanız dengeli beslenmek zorundasınız ama spor yürüyüş yapabilirsiniz.
Bebeğim 7 aylık sporla kaç kilo
Günde 3 lt iç.

çok teşekkür ederim ❤️

Bebeğim 7 aylık sporla kaç kilo

çok teşekkür ederim ❤️
YouTube dan meşhur Leslie videosunu açıp uygulayın günde 2 defa, bir ay içinde baya fayda eder. Çikolata şeker pasta börek işlerini sıfırlar et salata, tavuk salata, yoğurt meyve temiz bi beslenmeye geçersen arada üç beş badem ceviz yersen (porsiyonları ufalt) baya zayıflarsın. Kaçtan 10 kilo gidecek boy kaç

YouTube dan meşhur Leslie videosunu açıp uygulayın günde 2 defa, bir ay içinde baya fayda eder. Çikolata şeker pasta börek işlerini sıfırlar et salata, tavuk salata, yoğurt meyve temiz bi beslenmeye geçersen arada üç beş badem ceviz yersen (porsiyonları ufalt) baya zayıflarsın. Kaçtan 10 kilo gidecek boy kaç
Şuan 70 kiloyum 60 olsam yeter 😄
Boyum 1,60 boyuma göre kilom çok çok fazla ama 60’dan zayıf olursam bana yakışmıyor yüzüm çöküyor direkt

buraya paylaşacam Şuan spora başladım dikkat ediyorum akşam beşten sonra bir şey yemiyorum sabahları aç karına
Kiraz sapı çayı ve limonlu su içiyorum
2 gün oldu bakalım nasıl olacak

Şuan 70 kiloyum 60 olsam yeter 😄
Boyum 1,60 boyuma göre kilom çok çok fazla ama 60’dan zayıf olursam bana yakışmıyor yüzüm çöküyor direkt
60 a inemezsin 4-5 kg kesin verirsin spor yaptığın için de 60 gibi ince görünürsün. Kaçamak şeyler yeme sporu ihmal etme bol bol su iç. Kiraz sapı falan çocuğa dokunur mu diye araştır

buraya paylaşacam Şuan spora başladım dikkat ediyorum akşam beşten sonra bir şey yemiyorum sabahları aç karına
Kiraz sapı çayı ve limonlu su içiyorum
2 gün oldu bakalım nasıl ol

X