- 24 Kasım 2017
- 1
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi Yasemin seyhan
Arkadaşlar yardım esin 20 kilo fazlalığım var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz burda ne yazarsak yazalım bunye ve metabolizma farklılık göstereceği icin işinize yarar mi bilmem.Arkadaşlar yardım esin 20 kilo fazlalığım var
Canım ben 25 günde 6 kilo verdim ben detox yaptım,yürüyüş yaptım ve en önemlisi funbody diye birçay aldım ınstagramdan 'funbodyresmisatıssayfası' o aldığım kişiler beni 100 kişilik whatsapp bayanlara özel gruba aldı orda detox yaptık çayı da kullanıyorum güzel tuvalete çıkarıyor 20 kilo fazlaymış benim boyum 170 kilom 78 di şuan 72 yim. bide baktırdım 4kg yağdan gitmiş yani bu çayı alıp dene ve detox da dukan birası diye bir detoxArkadaşlar yardım esin 20 kilo fazlalığım var
Canım ben 25 günde 6 kilo verdim ben detox yaptım,yürüyüş yaptım ve en önemlisi funbody diye birçay aldım ınstagramdan 'funbodyresmisatıssayfası' o aldığım kişiler beni 100 kişilik whatsapp bayanlara özel gruba aldı orda detox yaptık çayı da kullanıyorum güzel tuvalete çıkarıyor 20 kilo fazlaymış benim boyum 170 kilom 78 di şuan 72 yim. bide baktırdım 4kg yağdan gitmiş yani bu çayı alıp dene ve detox da dukan birası diye bir detox