Zayıflamak için Tiroid ilaçları.

MsMarilyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
944
64
53
İzmir
Kızlar tiroid ilaçları zayıflatırmış diye duydum. Arkadaşımda tiroid rahatsızlığı vardı guatr vardı hatta o kadar zayıfladı ki anlatamam. Öyle bir rahatsızlığım yok içmek ne kadar doğru olur?

Sence ne kadar dogru olur?
Ihtiyacin olmadigi halde tiriod ilaclari alirsan, hipertirodi olursun
bununda etkileri:

En sık görülen bulgular, sinirlilik, çarpıntı ve kilo kaybıdır. Ellerde titreme, kaslarda güçsüzlük görülür. Vücut ısısı artar ve sıcağa karşı tahammülsüzlük gelişir. Saç dökülmesi görülebilir. Saçlar ince cansız ve yağlıdır. Cilt nemli ve incedir. Tırnaklar kolaylıkla kırılır ve zor büyür. Barsak hareketlerinde artma izlenir. Uzun süren hastalıklarda adet düzensizliği oluşur. Adet sayısında ve kanama miktarında azalma olur. Gözlerde şişme ve ileri doğru çıkma Graves hastalarında görülür. Çift görme gelişebilir.

baska siteden:
Sinirlilik, uykusuzluk, dramatik duygusal dalgalanmalar, titremeler, artmış kalp atım hızı, barsak hareketlerinde artma, nedeni açıklanamayan kilo kaybı (artmış iştaha rağmen), sıcak ortama karşı aşırı duyarlılık (daima sıcaklama hissi), kas zayıflığı, nedes darlığı ve çarpıntı. Kadınlarda adet dönemleri, kısalabilir (adetler sıklaşabilir) veya tamamen durabilir. Daha ileri yaşlarda, hastalar kalp yetmezliği veya angina ağrısından şikayetçi olabilir.

Bana 1 ay boyunca ihtiyacim olmadigi halde tiriod ilaci verdiler,
ALLAHIM diyorum saclarim niye bu kadar dökülüyor, tutam tutam elime geliyor...
Cildimde kasintilar... Abartmiyorum, 4 ay gecti üzerinden... 1 ay kullanmistim
ve 4 aydir cilesini cekiyorum.
Bu tür seyler sakaya gelmez ve cok tehlikeli. Vucut bu, makina degil... Icine ne atip atmadigimiza dikkat etmek zorundayiz
Zayiflamak hersey degil.

tiroit ilacı zayıflatmaz sadece vücudu olması gereken dengeye getirir
onlar aslında ilaç değil hormon
vücudun üretmediği tiroit hormonunu dışardan almak zorundayız
ben de yıllardır tiroit hastasıyım
ilaca başladığım zamanlarda kiloluydum ama ilaca başlayınca deli gibi zayıflamadım
sadece kilo almam durdu

sakın böyle bi yanılgıya düşmeyin

Teşekkürler kızlar ben bu kadar zararı olduğunu bilmiyodum hani zararı yoksa kullanayım falan dedim ama yok en iyisi diyet ve spor.. teşekkürler

Lutfen ilaclarla ilgili yanlis yonlendirmede bulunmayiniz !!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…